- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- посъветвайте ме.....
ами през повечето време съм вкъщи... но звънне ли служебния телефон излизам без да обяснявам.....Първоначално написано от peace95
наистина е много кофти положението.....
Ами забрави за приятелка тогава, сериозно. : )
Не троля, а съвсем сериозно ти казвам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
май накрая така ще стане... явно наистина двете неща не могат да бъдат съчетани....Първоначално написано от jghgh
може би си избрал за сега само кариера , а след време може и да срещнеш някоя , каквато търсиш , но ..Първоначално написано от jghgh
Усмихвайте се ! : )))
~
Всеки мозък достатъчно нагънат, би намерил решение на ситуацията.
Та не се сещам за много секретни професии които да се изпълняват от гладкомозъчни. Няколко предположения само - Баба Яга, Дядо Коледа, Бойко Борисов, Чък Норис, Осама - опа тоя уж го убиха, Тарзан....
'кво подяволите си ти ???
нещо което може да ти донесе само добринаПървоначално написано от Done
![]()
Първоначално написано от LambOfGod
такива като ги видя не живеят дълго![]()
ей ти ли заключи Киро Лисицата от Х. Димитър бе ???Първоначално написано от LambOfGod
И Радо Дебелия шанаджия от Обеля?Първоначално написано от Done
![]()
Хмм.
Нямам си и понятие каква е работата ти, нито ме интересува особено.
Аз лично не бих харесал работа която трябва да крия. Просто приемам че във всеки един момент трябва да съм горд с това което върша. Да крия професията дори от най-близките си хора не е особено горда постъпка, нали?
Ако искаш наистина, ама наистина сериозна връзка, тогава рано или късно ще ти се наложи да нарушиш правилата.
Решението дали и кога ще го направиш си е твое.
Ако не го направиш, резултата почти винаги ще е ясен. Изключения има, но повярвай ми - надали си чак такъв късметлия.
Ако решиш да се довериш и да нарушиш правилата, тогава трябва да нацелиш момента.
Ако е прекалено рано, то ще е и доста рисковано. По-добре да почакаш докато докаже че можеш да й имаш доверие.
Ако е прекалено късно - ще те зареже преди да си го казал.
Сам си преценявай.
Ето все пак един съвет.
Когато те питат за работата не казвай "не мога да ти кажа" а "един ден може би ще ти кажа". Оставяй им някаква малка надежда. Показвай им че все пак имат някакъв шанс да научат. (Но не ги лъжи - наистина обмисляй този шанс и вариант.)
Абсурд. И аз не бих се задържала при такъв човек...не знам дали въобще съществува жена, което би търпяла това....Първоначално написано от koby
И аз така помислих че трябва да направя. до някъде вината си е моя да за това си прав . наистина не трябва да казвам "не мога да ти кажа" а "някой ден ще ти кажа" . наистина трябва да съм 10000% сигурен че мога да и го доверя. просто ако го кажа на човек прибързано без да съм сигурен че той няма да се похвали "абе гаджето ми е еди какъв си" е все едно да си напиша паролите за банковите сметки на стената във фейсбук. равносилно е.Първоначално написано от SomeRandomDude
Благодаря за съвета ще направя всичко възможно да намеря най-добрия начин за това без да се налага да лъжа, също така трябва да се науча и да се изразявам правилно още в първото изречение , това също ми е грешка ... понякога поднасям нещата така че никой не може да ме разбере и се сърди.... някои ме късаха от страх да не ме загубят ... рисковете на професията... не съм имал много гаджета... 4 или 5 не съм сигурен... НО .. наистина ако момичето което е до мен е точно и разбрано и съм сигурен че мога да и доверя такава тайна ще и го кажа ..
Още веднъж благодаря.
Със сигурност е по-добре да не прибързваш да откриваш тайната си пред любимата - няма смисъл да застрашаваш живота й. ВрагО дебне![]()
Ангел ?Първоначално написано от Done
Усмихвайте се ! : )))
~
Цица?Първоначално написано от peace95
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
![]()
Набавяне на адреналин
цикъл ? ( мензис ми звучи малко гнусно щото се наядох току-що )Първоначално написано от SisiStrange
Нима цикълът ти носи добрина?Първоначално написано от Done
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ах ако знаеш колко пъти съм му се радвал....Първоначално написано от SisiStrange
![]()