Цитирай Първоначално написано от DeviL_AsS
Харесва ли ти какво работиш?Защото ако не ти харесва просто напусни,хвани си някаква друга работа,която е по-нормална и така едва ли ще имаш проблем с момичетата.
А ако имаш достатъчно сериозна приятелка,не може ли просто да и кажеш какво работиш,не да и обясняваш какво правиш,ами да и кажеш само професията си,тя ако те харесва ще те разбере.

работата я харесвам и няма да я напусна ....
а това че има хора които само гледат как да се заядат с човек тва вече си е друг проблем.

Тея дето са против тая тема ... я кажете вие бе мамини златни в някой сайт за запознанства ли да я пусна тая тема или в някоя социалка.

Просто поисках съвет как да съчетая двете неща . ако исках заяждане и обиди щях да пусна темата с заглавие "напсувай ме" или нещо от сорта.

за пореден път ми доказвате колко е "изпростял" българския народ и колко сте комплексирани всички. човек да не смее да помоли за съвет....

Ако някой модератор иска нека да трие темата. все тая е вече. явно е по интересно да я превърнете в скандал от колкото да помогнете на човек със съвет....

П.П. някой изобщо мисли ли преди да отговаря. може би просто съм поискал съвет от по-малак от мен човек.