- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Знаци за Кент - Купе !!
Айде, който знае непробиваеми знаци за тая игра да споделя, че довечера трябва да бием :P
хммм ... бараш си хуя и крещиш КЕНТ![]()
о колко си остроумен =D>
.. айде казвайте знаци .. няколко вечери тука се бъзикаме и се хилим с тая игра..
мсПървоначално написано от pandaxx
![]()
...........................
Ами универсалния знак с "ритването" на съотборника. Да си надигнеш средната карта, малко по - високо от останалите. Да си събереш картите в 1 колонка. Да почнеш да си танатикаш някоя песен.
П.п внимавайте като се ритате, защото една приятелка обърка краката и ритеше противниците![]()
"It's better to be hated for what you are,
than to be loved for what you're not.."
- Kurt Cobain
Ами с числа,разбираш се с съотборника ти ако имате кент,числото да започва с 5 например,и щом кажеш 569 например,имаш кент,+ на този знак е че може да объркаш дргуите като постоянно казваш някакви числа,които обаче не започват с 5 ,пак ти казвам например![]()
докосваш си едното ухо-така съм печелила много такива игри![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Може и примерно да казвате цветя (роза, теменужка, лале, минзухар) а през другото време някви други растения (дърво,трева,почва). Може и с някви неща който са навън например: училище, камъни, трева, коли, дървета, игрище, мотори и т.н, а през другото време някви неща който не са навън например: Спалня, диван, телевизор, гардероб, тоалетна чиния, стол.
Аз с една приятелка с която сме от едно училище имахме знак, когато имаме кент да казваме хора от 3-тия етаж на училището, (смисъл на 3-тия етаж са класните им стай) а през другото време от 1, 2, 3 етаж
. Никой от останалите не знаеше кога имаме кент тъй като никой друг не беше от нашето училище
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
С един познат се бяхме наговорили да държим картите с 2 пръста, ако имаме кент и с 3, ако е блъф.
еййй , т'ва ще го пробвам .. само да не го забравяПървоначално написано от Thrombocyte
![]()
Първоначално написано от LoveChocolate
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Ако ,,партньора" седи срещу мене го подритвам леко по крака :д или си събирам картите..Последният път като играх знака беше да кажа:сладоледа неговия беше да си запали цигара
добър екип бяхме
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Моя знак никой не го разбра досегаЗначи по време на игра си държиш картите с дясната ръка, и когато имаш кент ги местиш в лявата и ги държиш с нея докато съотборника ти не каже КЕНТ
![]()
![]()
![]()
ние пък си бъркахме или в носа или в ушите![]()
The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?
Очи пълни, ръце празни...)))))
Първоначално написано от Silwiya
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох колко сте гнусни
![]()
![]()
![]()
Ае от скоро голямо шоу става на тая игра.Ми знаците-различни са..някво въртене с косата,усмихване,тананикан е на някоя песен,намигане.
Ами аз винаги си избирам знак , който е нещо дето правя често!...Така се забелязва по-трудно..Най-често си отмятам косата от лицето...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
emi kato ima6 kent si pritvarq6 leko ustata i nikoi ne te zabelqzva ili pyk si sabira6 kartite