- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Знаци за Кент - Купе !!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Айде, който знае непробиваеми знаци за тая игра да споделя, че довечера трябва да бием :P
хммм ... бараш си хуя и крещиш КЕНТ

о колко си остроумен =D>
.. айде казвайте знаци .. няколко вечери тука се бъзикаме и се хилим с тая игра..
мсПървоначално написано от pandaxx

...........................
Ами универсалния знак с "ритването" на съотборника. Да си надигнеш средната карта, малко по - високо от останалите. Да си събереш картите в 1 колонка. Да почнеш да си танатикаш някоя песен.
П.п внимавайте като се ритате, защото една приятелка обърка краката и ритеше противниците
"It's better to be hated for what you are,
than to be loved for what you're not.."
- Kurt Cobain
Ами с числа,разбираш се с съотборника ти ако имате кент,числото да започва с 5 например,и щом кажеш 569 например,имаш кент,+ на този знак е че може да объркаш дргуите като постоянно казваш някакви числа,които обаче не започват с 5 ,пак ти казвам например
докосваш си едното ухо-така съм печелила много такива игри
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum

Може и примерно да казвате цветя (роза, теменужка, лале, минзухар) а през другото време някви други растения (дърво,трева,почва). Може и с някви неща който са навън например: училище, камъни, трева, коли, дървета, игрище, мотори и т.н, а през другото време някви неща който не са навън например: Спалня, диван, телевизор, гардероб, тоалетна чиния, стол.
Аз с една приятелка с която сме от едно училище имахме знак, когато имаме кент да казваме хора от 3-тия етаж на училището, (смисъл на 3-тия етаж са класните им стай) а през другото време от 1, 2, 3 етаж
. Никой от останалите не знаеше кога имаме кент тъй като никой друг не беше от нашето училище

Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
С един познат се бяхме наговорили да държим картите с 2 пръста, ако имаме кент и с 3, ако е блъф.
еййй , т'ва ще го пробвам .. само да не го забравяПървоначално написано от Thrombocyte

Първоначално написано от LoveChocolate

Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Ако ,,партньора" седи срещу мене го подритвам леко по крака :д или си събирам картите..Последният път като играх знака беше да кажа:сладоледа неговия беше да си запали цигара
добър екип бяхме
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Моя знак никой не го разбра досегаЗначи по време на игра си държиш картите с дясната ръка, и когато имаш кент ги местиш в лявата и ги държиш с нея докато съотборника ти не каже КЕНТ

ние пък си бъркахме или в носа или в ушите
The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?
Очи пълни, ръце празни...)))))
Първоначално написано от Silwiya

Ох колко сте гнусни

Ае от скоро голямо шоу става на тая игра.Ми знаците-различни са..някво въртене с косата,усмихване,тананикан е на някоя песен,намигане.
Ами аз винаги си избирам знак , който е нещо дето правя често!...Така се забелязва по-трудно..Най-често си отмятам косата от лицето...
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
emi kato ima6 kent si pritvarq6 leko ustata i nikoi ne te zabelqzva ili pyk si sabira6 kartite