.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

ПОМОГНЕТЕ МИ, МОЛЯ ВИ!

Ето какъв е проблема: Има едно момче, което живее на нашата улица, преди сме ходели, но аз още го харесвам. Той май за нещо ми се сърди, но незнам за какво искам да разбера, но не мога да го попитам, срам ме е Той непрекъснато е с някой и почти не го виждам, а ужасно много го обичам! как да постъпя [/b]
    не съм 1998 - аз съм 1995

Мега фен
    сладур Ако се познаваш добре с някой негов приятел го помоли да поразпита. Може и да ти услужи. Ако има момиче в компанията му ,още по-добре - няма да му изпее ,че душиш наоколо. Помоли я нея.

Най-добре си е обаче сама да си го питаш. Не виждам от какво може да те е срам. "Здрасти ,как е ,да не си ми сърдит за нещо ,щото оставам с такова впечатление ? ". Готово.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Ми преодолей срама си и го попитай, искаш ние да го направим вместо теб ли?

Амиии питай по скайп успехзззз

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Питай по-скайп, питай по-фейсбук, питай по разни сайтчета за запознанство, и се сети кога ше му направи впечатление! Ма вие тъпи ли сте или да? Като искаш ходи да го питаш, преодолей тоя срам! Или му се обади (което не е много добро решение, но е по добро от скайп иподобните простотии). Значи за всеки проблем, за всичко което решава съдбата ви, Вие предпочитат скайпа, щото ви е срам. Със скайпове и подобни идиотщини, нищо не се постига!

Благодаря! ще опитам
    не съм 1998 - аз съм 1995

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си