Аз съм в Дубай. Тук трябва да си на 21 за да пиеш, пушиш и ходиш по дискотеки, само че на никой не му пука особенно. Тийнейджърите са масово разлигавени хлапета които на 18 получават коли които само мутрите в България карат. Има купони всяка седмица, и по няколко на седмица, където има маси алкохол, музика и 'списъци с гости.' Трябва да си в списъка за да минеш през вратата, която я вардят винаго поне двама набити младежи на които отделно им се заплаща. Купоните са в огромни къщи с басейни, където като че ли никога няма родители. Понякога са на частни яхти, или в хотели. Има традиционна 'трева' която се води 'доха' и е легална. Всички я пушат. Накои си купуват и трева, но не се намира лесно и е доста по скъпа от в Европа. Момчетата обичат да се състезават със спортни коли по огромните магистрали (по пет платна във всяка посока), обикновенно става в ранните часове сутринта когато няма кой знае колко джижение, и все пак е опасно, остави за тях но и за който е на пътя през това време.

Няма проблем да влезеш в многото барове и дискотеки, само си плащаш към 150 лв за да ти направят фалчива лична карта, и имаш вход където искаш. Постоянно има концерти, например Мадона, Бритни Спиърс беше тук миналата седмица май, и Дейвид Гета беше идвал.

Децата ходят в частни училища. Рядко се срещаш с някой който не е с подобна финансива ситуация, защото къде живееш, учиш и се забавляваш зависи от това колко пари имаш. Аз живея във gated community kоето значи много къщи с 24 часа охрана, и басейн и парк за безплатно ползване. Яко е, лято цяла година, плаж постоянно... но и снега и БГ ми липсват. Но се връщам сяко година така 4е няма проблем.