.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Пирсинг

Пирсинг

Здравейте, не знаех къде точно да публикувам темата и се спрях на този раздел. Вчера си продупчих ухото горе на хрущяла

и ми казаха да го мажа с гентамицин и да я размърдвам, за да не срастне с кожата, но понеже е много близко до кожата и гентамицинът не прониква вътре ами е само около обицата. Трявба ли да я разхлабя малко, за да прониква и навътре или мога да я оставя така? Също така ми е на дясното ухо, а пък се носят някви слухове, че там само педалите се пробивали. Има ли наистина такава глупост?

Супер фен Аватара на vesinka899
    Много готина обеца.Размърдвай я от време на време.Аз като си направих втората и третата на лявото ухо така ми казаха да ги размърдвам от време на време.И не е педалско,много е яко даже.
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз имам точно там. Аз само с кислородна вода я почиствах.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Първо честито за обичката .Ами мисля,че не е необходимо да я разхлабваш.Просто избутай обицата така че от едната страна да стърчи повечко и това което се подава (да го нарека стъбълцето на обицата ) го намажи с гентамицина след което избутай отново обицата така че частта от стъбълцето да премине през самата дупка.. Ама как обясних само...дано си ме разбрала
    и ти препоръчвам ти да мажеш обицата с клечка за уши тъй като както гледам е по късичка и може да ти е трудно с пръст..
    Това за от коя страна е обицата са пълни измишльотини според мен...

Аз само да кажа, че това на снимката не е мойта обица Просто я използвах да покажа къде съм се пробил. Също така съм момче

http://prikachi.com/images/941/3677941w.jpg
    http://prikachi.com/images/945/3677945G.jpg

Иначе тва е мойта, но като зарастне ще сложа халка. Обаче сега, както се вижда е доста стегната и не може да се мърда навътре и навънка, а само да се върти, а така и гентамицинът не може да проникне навътре. Но пък ако я разхлабя ще се мърда повече и ще ме боли, а сега изобщо не ме боли. Какво ще е най-добре да направя?

С какво те пробиваха?? Отзад обицата предполагам е с винт и предполагам си се пробивал с пистолет,защото не съм виждала да поставят такава обица при пробиване с абокад... Както и да е.. Пробвай да я разхлабиш и намажеш и след което отново да я стегнеш..Ако не стане можеш да си вземеш Оксикорт-пръска се и мисля,че ако го напръскаш хубаво все ще попадне в дупката..Докато с гентамицина е трудна работата особено с такъв вид обеца..

Ами с пистолет е, но ми казаха, че гентамицина попива в кожата и се разпространява. Пък и като е толкова стегната не влиза много мръсотия, а и не ме боли предполагам, че вече е почнала да зараства.

Голям фен Аватара на dami666
    Хрущяли не трябва да се пробиват с пистолет,а с абокат.Получих доста кофти инфекцийка от такова пробиване..и ухото ми беше половината синъо..
    Believe in yourself.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Също така може да се натроши хрущяла, ако се пробие с пистолет.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си