.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на SurfSky

Да се ''разболееш'' преди изпитване.

Всеки сигурно се е срещал с проглем,как да се разболее преди някой тест или изпитване.Хека хората с опит да споделят.Аз съм пробвал да ям сурови картофи,но толкова ми харесаха със соло,че....Ходил със разкопчано яке(оттдоло само по тениска),вънка беше мах 5-6 градуса,и духаше много силно....И все няма ефект .Пробвах да симулирам темепература(тернометара във вряла вода),тернометара се пукна и изтече живака...Вие сте

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Като малка... някъде 3-4 клас бях яла тебешир Ъъъ. Беше гадно,но все пак имаше ефект.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Чак във вряла вода не. Само да е топла.
    I'm beautiful in my way....

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Хах, аз не съм опитвала и нямам намерение

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да ходиш тънко облечен с цел да се разболееш - това е лудост. Не си играй със здравето, колкото и да е страшно едно изпитване
    Иначе за симулации и аз съм чувала за картоф
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Някой хора всяка вечер се молят и палят свещ за здраве, а вие тук се чудите и даже обменяте идеи затова как да се разболеете. Няма да коментирам темата, ае замислете се малко, да ви имам и проблемите.
    Кай чесно . . колко е малък светът ?

Цитирай Първоначално написано от MysteryOfMan
    Някой хора всяка вечер се молят и палят свещ за здраве, а вие тук се чудите и даже обменяте идеи затова как да се разболеете. Няма да коментирам темата, ае замислете се малко, да ви имам и проблемите.
    Съгласна съм!!!
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    за картофа си е така,знам от хора,които са го практикували
    ама да се разболея или да се правя на болна - никога не съм и няма.. тестовете и да не съм учила ги избутвам така със стабилни 4ки макс 5ци.Един път тая по български ще изпитва целия клас вечерта много малко бях учила,направо ми се затваряха очите и квото и да чета,нищо не вдявах...та на сутринта :
    -мамо няма да ходя днес на училище
    -кой ти каза
    -еми днес ще изпитват целия клас,ама щом искаш да разписваш двойки и тройки ще отида....
    -ее значи,хубаво остани си днес в нас..

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Голям фен Аватара на JuStElly
    Един леден душ и на другия ден си готов... или пий гореща вода и после ще повърнеш.. ;пп

Мега фен Аватара на Colouring
    Не знам за вас,но аз предпочитам да изкарам една ниска оценка,вместо да хвана пневмония.

тва за да го правиш на толкова години трябва да си МЕГА ТЪП
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rome0
    тва за да го правиш на толкова години трябва да си МЕГА ТЪП
    точно
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Супер фен Аватара на Djuff
    Защо просто не се направиш на болен, а трябва наистина да се разболееш?

А защо просто не си седне на дупенцето и да си научи.Аман !
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Никога не съм се опитвал да се разболея. До по-миналата година се преструвах, а сега не ми пука че ше ме изпитват

Повече от фен
    Град
    Русе
    Никога не съм правил такива глупости, не съм се и преструвал, понасям си последствията ако не съм учил и толкова.

Повече от фен
    Отиваш на училище и преди този час отиваш при класния/та и казваш, че много ти е дало зор и не можеш да идеш в тая тоалетна в у-щето и си отиваш ...

Цитирай Първоначално написано от Rolezzz
    Отиваш на училище и преди този час отиваш при класния/та и казваш, че много ти е дало зор и не можеш да идеш в тая тоалетна в у-щето и си отиваш ...

Или пък, незнам аз съм правил много неща, в час по география, съм си разкървявал носа нарочно, в час по история се свивах, уш, че корема ме боли, после при класната, и хубавото е, че го правя много добре, а като един фр. реши да се престори с мен, като отидохме до класната и се разсмя, и го върнаха...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си