- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да се ''разболееш'' преди изпитване.
Всеки сигурно се е срещал с проглем,как да се разболее преди някой тест или изпитване.Хека хората с опит да споделят.Аз съм пробвал да ям сурови картофи,но толкова ми харесаха със соло,че....Ходил със разкопчано яке(оттдоло само по тениска),вънка беше мах 5-6 градуса,и духаше много силно....И все няма ефект.Пробвах да симулирам темепература(тернометара във вряла вода),тернометара се пукна и изтече живака...Вие сте
![]()
Като малка... някъде 3-4 клас бях яла тебеширЪъъ. Беше гадно,но все пак имаше ефект.
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Чак във вряла вода не. Само да е топла.
I'm beautiful in my way....
Хах, аз не съм опитвала и нямам намерение![]()
![]()
Да ходиш тънко облечен с цел да се разболееш - това е лудост. Не си играй със здравето, колкото и да е страшно едно изпитване![]()
Иначе за симулации и аз съм чувала за картоф
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Някой хора всяка вечер се молят и палят свещ за здраве, а вие тук се чудите и даже обменяте идеи затова как да се разболеете. Няма да коментирам темата, ае замислете се малко, да ви имам и проблемите.
Кай чесно . . колко е малък светът ?
Съгласна съм!!!Първоначално написано от MysteryOfMan
![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
за картофа си е така,знам от хора,които са го практикували![]()
ама да се разболея или да се правя на болна - никога не съм и няма.. тестовете и да не съм учила ги избутвам така със стабилни 4ки макс 5ци.Един път тая по български ще изпитва целия класвечерта много малко бях учила,направо ми се затваряха очите и квото и да чета,нищо не вдявах...та на сутринта :
-мамо няма да ходя днес на училище
-кой ти каза
-еми днес ще изпитват целия клас,ама щом искаш да разписваш двойки и тройки ще отида....
-ее значи,хубаво остани си днес в нас..
![]()
Един леден душ и на другия ден си готов... или пий гореща вода и после ще повърнеш.. ;пп
Не знам за вас,но аз предпочитам да изкарам една ниска оценка,вместо да хвана пневмония.![]()
тва за да го правиш на толкова години трябва да си МЕГА ТЪП
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
точноПървоначално написано от rome0
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Защо просто не се направиш на болен, а трябва наистина да се разболееш?
А защо просто не си седне на дупенцето и да си научи.Аман !
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Никога не съм се опитвал да се разболея. До по-миналата година се преструвах, а сега не ми пука че ше ме изпитват![]()
Никога не съм правил такива глупости, не съм се и преструвал, понасям си последствията ако не съм учил и толкова.![]()
Отиваш на училище и преди този час отиваш при класния/та и казваш, че много ти е дало зор и не можеш да идеш в тая тоалетна в у-щето и си отиваш ...
Първоначално написано от Rolezzz
![]()
![]()
![]()
Или пък, незнам аз съм правил много неща, в час по география, съм си разкървявал носа нарочно, в час по история се свивах, уш, че корема ме боли, после при класната, и хубавото е, че го правя много добре, а като един фр. реши да се престори с мен, като отидохме до класната и се разсмя, и го върнаха...![]()
![]()