- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- GARNIER PURE ?
КОЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ МИ ПОМОГНЕ ЗА ПЪПКИТЕ ПО КОЖАТА?
1)
2)
![]()
"Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре."
A kakvo togava?![]()
На мен пък първото много ми помага. След 3-4 слагания не остава нищо (поне при мен)![]()
Правилното хранене и сапун на Акне аут.
Аз използвам първото и когато усетя, че ми излиза пъпка го използвам и до някаква степен предодвратява появата и .![]()
От всякакви такива пръчки против пъпки после ми остават белези.. Иначе не знам, може да има и доволни, зависи от кожата..
Saatana! Vittu! Perkele!
Аз нямам акне искам да си взема нещо такова ако ми излезе пъпка преди да изляза да изчезне бързо!![]()
Преди доста време имах второто.. ако примерно днес намажеш с него, утре няма почти нищо.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
И двете за мен са пълен боклук. Медицинска козметика специално за твоята кожа е идеалният вариант
Спирта ми помага повече...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз от първото бях доволна до едно време, после нещо не ми вършеше работа![]()
В аптеката ли се продава този сапун и колко струва?Първоначално написано от PinkPan7her
4.50-5.50. Различно е, но навсякъде го има и действа.Първоначално написано от zlatit0o
Май да, защото е медицинска козметикаПървоначално написано от zlatit0o
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
гарантирам ти, че нищо не правят![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
.. ъъ нито едно?![]()
Насочвай се към нещо по - качествено .. медицинксата козметика е добър вариант! (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ползвала съм доста от тези продукти, но като че ли не ми помагатПробвай със спирт
![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..