.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Изневяра?

Мега фен Аватара на fenkaaa

Изневяра?

Какво ще направите ако гаджето ви изневери .. и ако се има предвид,че преди това ви е казвал неща от сорта " Ти си единствена за мен,щом имам теб не ми трябва никоя друга" .. но все пак го направи ?

И друг също много познат въпрос .. защо повечето мъже изневеряват на красивите си половинки с "непривлекателни" жени ( да не казвам грозни )

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    1. Няма да му го простя. Поне така мисля. Както се чувствам в момента с него, това би ме наранило много.

2. Защото... ами защото чуждото си е чуждо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

1 - Случвало ми се е. От опит знам че реакцията може да е всякаква. Зависи от мен, от момичето, от ситуацията, случката, думите, мястото.... много неща.

2 - Ясно колко влюбено е било момчето щом дори по грозните ходи. Аз лично, на мястото на някой такъв пикльо, изобщо нямаше да тръгна сериозно с първото момиче.
    Ако съм сериозен - сериозен съм, а ако не съм - не съм.
    Просто е.

Мега фен
    Град
    <3
    Така описания персонаж си го представям като лигав идиот, който не би ме впечатлил и изключвам вероятността да бъда с такъв. Иначе ако ми изневери някой пич ще го приема спокойно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    1 - Всеки може да приказва каквото си иска ,делата са важните ,не думите! Не бих простила изневяра ,явно нещо му е липсвало , някоя друга го е привлякла ,но смятам това за крайно неуважително....не ми се е случвало или поне така си мисля...и дано не!Оправдания от типа на Бях пиян или всякакви такива не се зачитат.Стореното остава
    2 - Приказката за забраненият плод си остава и тук...да не говорим ,че когато имат стойностно момиче до себе си понякога момчетата не могат да оценят това ,жалко за тях
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Повече от фен Аватара на peace95
    Изневяра не бих простила !

Не мисля , че винаги изневеряват с непривлекателни , просто някой момичета изглеждат привлекателни за момчетата , а момичетата не ги траят
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    1. Изневяра не бих простила при никакви обстоятелства. Не бих могла да преглътна такава обида спрямо мен. Прекалено злопаметна съм.
    2. Това, което за теб е грозно, за него може да не е. Всеки си има свои критерии. Може и самата приятелка да не му дава достатъчно, явно на момчето му липсва нещо..

Мега фен Аватара на Hilary_
    1. Не бих простила ако ще преди това брак да ми е предложил!!
    2. Чуждото си е чуждо ..

1.Ще му простя защото аз съм му причинявала доста брутални неща .
    2.Щото си нямат друга работа .

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    1.Не бих простила,по-добре да се сложи край на време,не да живеем в лъжи.
    2.Както казаха чуждото си е чуждо

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    1. Това е едно от малкото неща, които не бих простила никога
    2. Тя може да е грозна, но да може да "омайва" мъжете с държане, такива много ги има kуpви крокодили

Значи...приятелят ти е изневерил с момиче, което автоматично приемаш като по-грозно, защото егото ти е на шитец? К.

Инак това за думите е супер смешно, щото може да ти се каже какво ли не.

1.Ще му бия шута.
    2.Щото са тъпи бе!
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на gummybear
    1.НИКОГА не бих простила такова нещо ..

2. ии аз съм се чудила .. може би ,защото са глупави

theo <333

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от xBadxApple
    Значи...приятелят ти е изневерил с момиче, което автоматично приемаш като по-грозно, защото егото ти е на шитец? К.

Инак това за думите е супер смешно, щото може да ти се каже какво ли не.
    Ако въпросът ти е към мен - не,моят приятел не ми е изневерявал.За мен изневярата е най-противното нещо.. и ако го направи,не знам моята реакция каква ще е,но със сигурност няма да му го простя

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ще го зарежа.

Голям фен

Re: Изневяра?

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Какво ще направите ако гаджето ви изневери .. и ако се има предвид,че преди това ви е казвал неща от сорта " Ти си единствена за мен,щом имам теб не ми трябва никоя друга" .. но все пак го направи ?

И друг също много познат въпрос .. защо повечето мъже изневеряват на красивите си половинки с "непривлекателни" жени ( да не казвам грозни )

ДИРЕКТНО му бия шута.Няма да има просто за какво да говорим.Тези лъжи от типа на "Ти си единствена за мен,щом имам теб не ми трябва никоя друга" мисля, че повечето от вас са ги чували.Лично за мен изневярата е непростима

Та по другият ти въпрос : Може би защото приятелките им не им дават всичко което искат.Щом има изневяра във една връзка този който е изневерил не получава всичко от човека до него.Аз така го разбирам.
    Хора много , Човеци малко !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си