.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Град
    Oslo,Norway

Защо добрите момичета винаги си падат по лоши момчета.. ?

Защо добрите момичета винаги си падат по лоши момчета.. ?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не винаги.

Моя не е лошо момче. Той е слънчице.

При малките я има тази мания, защото се надяват да ги променят.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на alice13
    ми мислят си че е голяма работа да праиш някакви простотии

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Защото когато си с лошо момче не очакваш нищо,а тогава оставаш по-малко наранена и разочарована.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Защото противоположностите се привличат.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    +1

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    За баланс.

Защото излъчват секс, а всяка жена (или хайде, не всяка) дълбоко в себе си иска да я изчукат и изоставят. И то някакви такива "лоши момчета", лидери, олицетворяващи главния водач на глутницата, самецът, най-силния мъжки, алфа-мъжкарят или както искаш там го наречи. Непукизмът и грубостта навяват природата на разгонен самец, 'щото в природата почти няма вид, който да е грижовен татко - повечето животни си разпръсват семето просто. И явно с тази примитивност се отъждествява поведението на "лошите момчета" - и колкото и да пискат жените за любов, явно именно това ги привлича.
    Грубостта, чук и бег поведението без привързване, зависимост или размекване се считат за лидерски качества. А и дълбоко в себе си жените са мазохистични създания, които искат да бъдат разпорени от подобен индивид. И се стремят всячески към него, привлича ги. После са наранени, да, но преимуществено се възбуждат/привличат от такива типове, а не от нежни добри гийкове.

Малко среднощен цинизъм, да.

Но също така мисля, че като разумни същества, различаващи се от животните по МНОГО параграфи (все пак сме способни да измисляме морал, етика, норми, да спазваме благоприличие, да сме хуманни и т.н.) сме склонни да хармонизираме чувствата и страстите си с разума. Сиреч тоя филм с лошите момчета и момичета все минава по някое време. На доста им идва акъла, че не е полезно за здравето им само да се мъчат, да реват и да си причиняват психическа болка и си променят възгледите и таргет групата, когато става дума за лов на гаджета.
    Да, има и от другия тип, драма кралици, които непрекъснато си го търсят.
    Зависи от емоционалното, психическо и като цяло развитие на човека : - )
    Някои са по-близо до животинския тип и това и обуславя избора им. Аз например сега съм си харесала мило момче. Е, това не значи, че отричам какво имаме заложено доста жени.

Дълъг стана поста, ама да. Така в 1 часа през нощта ми идва музата да философствам.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Аз предпочитам добричките.Значиии аз съм лоша по тази логика мхммм....да стана ми ясно

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Е, не слагай всички момичета под общ знаменател
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Чак пък винаги...Не си падам по такива момчета.

Защото си мечтаем да накараме въпросното лошо момче да се промени заради нас, а това не е много лесно - ако стане, значи ни обича истински, за което всъщност си мечтае всеки човек.

Мега фен Аватара на mynichka
    Не е твърде вярно това
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Защото са тъпи , лолз . Като искат неприятности , нерви , да се занимават.
    Т.нар. лоши момчета в общият случай са тъпанари без сериозно образование , или пубертети , не , мерси .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Глупости на търкалета.
    Истината е това:

ми мислят си че е голяма работа да праиш някакви простотии
    Аз съм добро момиче и си падам по добри момчета Всичко това за алфа мъжкаря е вярно, но има такива, които са добри. Това е идеалният тип мъж за мен.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от bibi7352
    Защото си мечтаем да накараме въпросното лошо момче да се промени заради нас, а това не е много лесно - ако стане, значи ни обича истински, за което всъщност си мечтае всеки човек.
    АКО стане най-често ви става безинтересен и се впускате след следващото лошо момче, което ще "променяте".
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на babity
    ^И няма нищо лошо в това.

Не знам, аз мисля че спадам към добрите момичета и така се получава при мен. В момента харесвам момче, което е голям побойник... Но като човек има доста хубави качества. Чувствам се мн спокойна ,когато съм с него.. обаче като знам какво е правил понякога ме хваща страх, но мисля че не е опасен за мен.

Цитирай Първоначално написано от babity
    ^И няма нищо лошо в това.
    Понеже си го написала под моят коментар та не знам за него ли се отнася или говориш по темата. Ако е по повод моя коментар мога да кажа:Да, няма нищо лошо в това, само дето след това се озлобяват още повече заради това че са се доверили и размекнали пред момиче.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от talche
    Не знам, аз мисля че спадам към добрите момичета и така се получава при мен. В момента харесвам момче, което е голям побойник... Но като човек има доста хубави качества. Чувствам се мн спокойна ,когато съм с него.. обаче като знам какво е правил понякога ме хваща страх, но мисля че не е опасен за мен.
    Да, може и да не е опасен СЕГА, но когато му станеш крива не е изключено и най-малкото да изядеш някой и друг тупаник или пък постоянно ако си от момичетата тип: "Той ме бие,защото много ме обича".

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от talche
    Да, може и да не е опасен СЕГА, но когато му станеш крива не е изключено и най-малкото да изядеш някой и друг тупаник или пък постоянно ако си от момичетата тип: "Той ме бие,защото много ме обича".
    да, и мен това ме притеснява

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ох,кви са тея глупости.
    Авторке,какво разбираш под лошо момче.16-годишен папчасъл девствен пръдльо,дето се напива по дискотеките и щтрака на чалга с пръсти по цял ден,щото родителите му са безотговорни?Или лигаво обръснато футболистче,което се има са всевишен плейбой?
    Тези описани индивиди ги харесват 13 годишните.И късат сутиени и мятат прашки по тях.Чудничка история.

Вие ако в действително се зблъскате с лошо момче,жална ви майка. (просто се сетих за един познат,дето се вписва в моята представа за найстина лошо момче и се зачудих дали ще го харесат )

пп:Момчето до мен не трябва да е нито "лошо момче",нито лигльо,дето само да тича по мене.Средната среда.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Hilary_
    общите знаменатели на важат тука .. всеки с предпочитанията си ..

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от bibi7352
    АКО стане най-често ви става безинтересен и се впускате след следващото лошо момче, което ще "променяте".
    Това е друг въпрос вече.... Но е вярно, както за лошите момчета, така и за добрите - всички стават безинтересни след време.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Прочетох само началото на мнението на jghgh, но съм съгласна.
    Всички си падат по "лошите" момчета. Но съм го казвала и преди: За мен идеалното момче трябва да е колкото лош, толкова и добър. В различни моменти имам нужда и от двете. Както и повечето момичета де...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си