.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Една година..

На 29 с моето златно ангелче правим 1 година откакто сме заедно.И се чудя с какво да го изненадам,мислех да поръчам торта,или някаква еротична изненада,или просто някакъв подарък.Мислех за сребърна гривна,но гравирана,но той иска нещо масивно,съответно по-скъпо..Моля ви дайте идей...
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Повече от фен Аватара на peace95
    Аз мисля , че ще го зарадва нещо , което не е материално
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Идеите които можем да ти дадем са просто шаблони, които действат на масата, но не са нищо специално.

Ако искаш нещо наистина специално, тогава се замисли за човека. Ти го познаваш - не ние. Спомни си изминалата година. Спомни си какво е важно за него. Ще се сетиш и сама...

Това са неща които вече би трябвало да са в главата ти. Просто трябва да се поразровиш. Никой общохаресван подарък не може да замени нещо което е избрано специално за човека.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Сребърна гривна е доста банално и незапомнящо се.

Направи му нещо символично.
    Или изскочи гола от тортата. Мамка му! Това винаги съм искала да го направя.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

^аз също....
    Много искам да е нещо,уникално,но той е доста затворен.Дори за една година не мисля,че знам за него толкова много..Знам,че обича мен,всичко свързано с мен и направено от мен.Знам,че ще се зарадва на всичко.Но искам нещо уникално,странно,защото и той е странен.Моля помогнете...

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    ОМГ!

Re: Една година..

Гривната за него, а за теб нещо много секси и прекарайте една много хубава вечер

Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid
    И аз имам същата питанка Много се чудя и ми е много сложно,защото всичко си има Моля ви давайте идей

Много е гадно като знаеш,че има всичко и се чудиш какво да му вземеш!!!

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    ОМГ!

Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid
    Така е а трябва и да е нещо У Н И К А Л Н О защото датата съвпада с рожденния му ден и направо още по се обърквам
    Moto-stunt

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    -Романтична вечеря, свещи и т.н. (американски филми бе )
    -Гривната ще му хареса, но няма да е нещо специално и уникално, а ти това искаш.Може да пресъздадеш някой важен момент от връзката Ви.Например как сте тръгнали или друг, зависи дали ти е по силите.Разбира се, без неговото знание.(просто идеи, все пак ти си го знаеш най-добре)Или хм..нещо което е споменавал че обича или иска да направи, но го е споменавал веднъж и си го запомнила.Мисля че ще е сладко, защото значи че го цениш. (за разлика от мен, аз по време на историите на едно момче си пишех смс и си пеех на ум песнички )

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Ти сама го каза в първия си пост-поднеси му торта,на която има мило послание за него или ваша снимка на тортата,доакто си секси облечена,мисля че ще се зарадва

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Подари му рамка със ваша снимка в нея. Правила съм го веднъж и моя остана много трогнат, и ме гледаше толкова миличко

Нали в сладкарските цехове можеш да занесеш снимка и да ти я сложат върху торта. Защо не направиш колаж с много снимки от специални за вас мигове, оформи го красиво и готово? Според мен може да се получи наистина много мило
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Голям фен Аватара на Done
    кажи му че си бременна, разплачи се.... кажи че баща ти иска да говори с него... и след 40 минути му кажи, че е бъзик. Ще го запомни

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Done
    кажи му че си бременна, разплачи се.... кажи че баща ти иска да говори с него... и след 40 минути му кажи, че е бъзик. Ще го запомни
    Злобнооо..

Във фототата правят снимки на стикери. Можеш да купиш вино или шампанско и да залепиш стикера върху етикета. И после да го изпиете заедно. Хем символично, хем и пиене има
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от Done
    Идея ми беше,ма то взе,че ми дойде... :d Иначе неска ще ходя да разгледам за гривна,на която ще гравирам:
    One year A (и сърчице)
    Ама само ако си харесам,ако не ще обмислям нещо друго.И аз мислех за колаж от снимки,но нямам достатъчно.
    marin4itu-Това за стикерите е интересно-ще попитам във фотото.Мислех да му взема блуза с наша снимка,но трябва да я поръчам и с доставката ще излезе много скъпо,а в Слънчев бряг ги правят за по 30лв,но трябва да те снимат на момента,а аз искам да е изненада...
    Благодаря за предложенията,чакам още...

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    ОМГ!

Голям фен Аватара на alice13
    имаше една тема където имаше подобна идея : свещи около ваната и ваната пълна догоре и се сещай.. или романтична вечеря од нощното небе...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си