.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

имитации на пирсинг

Някои взимал ли си е от имитациите за пирсинг на езика от магазина натъмно? Докато ровех из сайта попаднах на тях и ми стана интересно дали наистина стават. Пише че не трябвало да се спи, яде и пие с тях и се закрепяли на принципа на вакум. Някои от вас взимал ли си е и ако да какво ви е мнението?
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Аз имах такова много е тъпо

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Ако толкова ти харесва си направи истински,ако имаш проблеми с родителите изчакай да станеш на 16-18 и тогава си направи.Няма смисъл от тия фалшиви пиърсинги.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Тъпо е. Една съученичка си го беше глътнала
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Пловдив
    като бях на 12-13-14 около мен доста хора си купуваха я за език,я за ухо и тези,които имаха на езика,си я гълтаха може би на втория ден
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Ако толкова ти харесва си направи истински,ако имаш проблеми с родителите изчакай да станеш на 16-18 и тогава си направи.Няма смисъл от тия фалшиви пиърсинги.
    На 16 съм и не питам за да си купувам. Видях ги в сайта и ми стана интересно как изобщо се закрепят. И аз смятам, че няма смисъл от фалшиви пиърсинги.
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    пиЪрсинг
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    Sofiq,Bulgariq
    Кой тоз сайт? :P

FuckingFreak, добре на първия пост не съм написала едно ъ. Не е нужно да се заяждаш, след това съм го написала правилно. Случва се да допусна грешка, все пак съм човек.

lubovnaeuforiq, това е в сайта на Натъмно. Натъмно.нет. Влизаш на Мода и от там избираш Нови. Мисля че бяха на втората страница.
    marto98 написа:

Повече от фен Аватара на SmAllViILee
    Аз имах преди няколко години .. То е едно топченце с дупка .. Слагаш си го в устата ,засмукваш (dirty minded much? ) и си нагласяш самото топче където искаш да е.
    Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Темата е стара..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си