Ще ходя на басейн, но ми дойде, а няма как да не отида понеже е на рд. Мога ли да ползвам тампон въпреки, че съм девствена..?
Да можеш, вземи си O.b. mini [ http://merlin.pl/Tampony-o-b-reg-Pro...4660142303.jpg ]![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
и все пак ще бъде добре, да си седиш ма шезлонга, не да влизаш във водата, гнусарско е
Принципно можеш, но от теб зависи. На мен ми беше много кофти с тампони, все ми бяха неудобни. Трябва да ги сложиш колкото се може по-навътре и след като го поставиш не трябва да го усещаш въобще. И да, вземи си мини.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да, но внимавай като си го слагаш да не се отвориш.. Успех и умната![]()
И как ще стане това, тя няма да си го бута до сливицитеПървоначално написано от marynkata
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Няма проблем да ползваш тампони, ако си девствена . Аз лично ти препоръчвам Тампакс с апликатор, защото се поставят по лесно, а и са по-хигиенични .
омг...какво значение има до къде си го "бута", не и пълнете главата с глупости .
Ако ти е по-силно може тапона да ти пропусне, следователно трябва често да го сменяш. И като ти е за сефте не съм сигурна, че ще можеш да го сложиш правилно. Изисква се малко опит.