.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: тампони

тампони

Ще ходя на басейн, но ми дойде, а няма как да не отида понеже е на рд. Мога ли да ползвам тампон въпреки, че съм девствена..?

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    Да можеш, вземи си O.b. mini [ http://merlin.pl/Tampony-o-b-reg-Pro...4660142303.jpg ]
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    и все пак ще бъде добре, да си седиш ма шезлонга, не да влизаш във водата, гнусарско е

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Принципно можеш, но от теб зависи. На мен ми беше много кофти с тампони, все ми бяха неудобни. Трябва да ги сложиш колкото се може по-навътре и след като го поставиш не трябва да го усещаш въобще. И да, вземи си мини.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Да, но внимавай като си го слагаш да не се отвориш.. Успех и умната

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от marynkata
    Да, но внимавай като си го слагаш да не се отвориш.. Успех и умната
    И как ще стане това, тя няма да си го бута до сливиците .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Защо.. на теб до сливиците ли ти го бутат

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Няма проблем да ползваш тампони, ако си девствена . Аз лично ти препоръчвам Тампакс с апликатор, защото се поставят по лесно, а и са по-хигиенични .

омг...какво значение има до къде си го "бута", не и пълнете главата с глупости .
    Ако ти е по-силно може тапона да ти пропусне, следователно трябва често да го сменяш. И като ти е за сефте не съм сигурна, че ще можеш да го сложиш правилно. Изисква се малко опит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си