- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ !
Аз съм бе, стига си ме питала - ще ме издадеш ! Има още много неща които не знаеш за мен ..Първоначално написано от bleskawotokotencce
не може да си мишо аз мишо го познавам от 1ви клас така чееееее докажи че си мишоПървоначално написано от Done
![]()
ама всеки път като отворя тая тема се пукам от смях![]()
е как да ти докажа бе @@@ и аз те познавам от Първи клас ! Мишо съмПървоначално написано от bleskawotokotencce
![]()
а не трябва така !!! темата е напълно сериозна и хора които нямат за цел да помогнат на приятелката ми нямат място тук !Първоначално написано от autumn666
![]()
е как защо.... ти па.... познавам те от първи клас !!!Първоначално написано от bleskawotokotencce
защо го казваш чак сега а и нали уж харесваше лори а и аз в момента имам гадже ама той така като се държи с менПървоначално написано от Done
и харесва оназ маймуна дърта
![]()
Първо на първо този сайт е за ТИЙН проблеми това означава че трябва да си най-малко на 13 !първо научи малко от живота после се занимавай и гадженца , и кой кого обича ..
![]()
![]()
Лори не може да се сравни с теб ! Струваш си времето което те чаках...Първоначално написано от bleskawotokotencce
ама как разбра че съм аз аз дори име не съм писалаа и лори вс я харесват ама ако си ти мишо нз дали те обичам сигурен ли си че ме обичаш а защо не си на линия във фейс бук
![]()
Първоначално написано от bleskawotokotencce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кой ще и обясни какво е "гадже"?
![]()
![]()
![]()
Айде пренесете лигите в скайп.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!