- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я, а тя мен?
Здравейте, аз съм на 14 и от отдавна съм влюбен в едно момиче. Познаваме се от преди седем години, когато бях първи-втори клас. От три години я харесвам, а от две съм влюбен в нея. По различни начини се опитах да и покажа чувствата си но тя ме избягваше, затова реших да остана в сянка. Преди 2 месеца усетих че има нещо между нас. Реших да направя крачката, но тя стана гадже с друго момче, и така всичко между нас просто пропадна. Преди една седмица тя скъса с него и в същия ден, докато си чатихме ми написа по скайпа "ми в петък (22 юли) ако искаш може да се видим и да се разходим. Ще се видим и ще си поговорим малко.". Аз се зарадвах на това и разбира се приех. Нощта преди "петък-а" не можах да спя от нетърпение. Когато стана време да излизаме, получих СМС, който гласеше "Няма да можем да излезем, мама току-що ми каза, че ще ходим на гости при наши роднини. Извинявай!".![]()
![]()
Имах чувството, че ме е предал някой много близък. Стана ми кофти и слушах тъжна музика цяла нощ. Какво да правя
, да и кажа официално какво чувствам, да уговоря нова среща...? Помогнете.
![]()
Уговорете си нова среща. Ако има нещо към теб ще го усетиш. Но това, че тя сама е пожелала да излезете само по себе си означава, че и е приятно с теб. Иначе как ще си изиграеш картите зависи от теб. Най-важното е да бъдеш търпелив и внимателен. От тази ви среща зависи дали ще има следваща. Успех.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Аз мисля, че въпросното момиче, не те харесва. Не знам, просто това ми е мнението.
Освен това, не мислиш ли, че, ако те има за някакъв приятел, след като е скъсала с гаджето си, може да е искала просто да излезе с теб, за да се поразсее. Не изключвай и този вариант. Все пак, това, че едно момиче иска да излезе с едно момче, не значи, че задължително ще му отправя някакви любовни послания. Но, наистина, опитай се да уредиш друга среща. Може пък, наистина да те харесва и сега, когато е скъсала с гаджето си, да е решила, да ти даде шанс.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
А може да е казала така, за да провери дали ще се съгласиш просто... ама тази реплика с гостите е най- често използваната като не искаш да излезеш с някогоПървоначално написано от BrainDamage
![]()
колкото и глупаво да ти звучи,може да се е притеснила и заради това да ти го е казала..може е и да е истина,или да не те харесва просто.
ще разбереш,ако пак и се обадиш..ако отново отложи,е ясно,че наистина не те харесва и няма смисъл да си губиш времето.
Просто си уговорете друга среща. Щом сте се разбрали да излезете веднъж, при това тя те е поканила, не виждам защо да не се разберете за друг ден. Може би иска да види дали ще си паснете. Човек не кани друг от отсрещния пол на среща само от учтивост, пък и може наистина да е трябвало да ходи на гости. Звучи като плоско оправдание, но пък на мен лично ми се е случвало наште да ми сервират нещо такова в последния момент.
![]()
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE