- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ !
Аз казах на моето гадже че повече не мога той каза че харесва и мен и нея.Казах че не можем да сме заедно ако харесва и мен и оная ужасна маймуна![]()
. той искаше да излезем да поговирм аз казах не отиди с нея и той се смили и каза че ме обича аз казах че не знам дали го обичам защото той обича и друга а всъщност излъгах аз го обичам сега той не ми пише във скайпа и не ми звъни и аз съм объркана той също но аз много много го харесвам помощ моля.
На колко си?
т'ва ебавка ли трябваше да е :д
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
![]()
![]()
![]()
![]()
на 12 съм и не е смещно Confused![]()
![]()
![]()
![]()
защо пращате тези емотинки а той сега ми писа във скайп и написа бичкам те и ми прати целувка и мече и (sun) ама аз се права на инат и не му пишаспоред вас обичка ли ме наистина???!?
![]()
!!!!!Първоначално написано от bleskawotokotencce
Усмихвайте се ! : )))
~
Ходи се "бичкай" с пикльото и не занимавай хората с "бичкането" и филмите ти.Първоначално написано от bleskawotokotencce
На 12 има разни харесваници и тн. любов на 12 многооооо рядко ( поне не и онази истинската ). Иначе щом ще харесва и тебе и другата, бии му шута и да си остане с другата. Или единствена или никоя ( поне аз съм на тоя принцип ). Имай себе уважение![]()
АМА ИСУСЕ!!!!Първоначално написано от bleskawotokotencce
![]()
Спрете да коментирате ако няма какво да кажете ужаснициПървоначално написано от autumn666
![]()
![]()
Първоначално написано от bleskawotokotencce
![]()
![]()
![]()
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Какво има за казване?Първоначално написано от bleskawotokotencce
Бахти простотията! Бичкайте се там и питай себеподобни пикли, дали се бичкате достатъчно, че да се бичите...
wtf?!
спрете да ми се подигравате и в училише ме изолират сега и туказ не съм предмет
От кой сериал научи това? Клюкарката? Перлито? Само питам...Първоначално написано от bleskawotokotencce
![]()
не от сериал те ме изолират защото се скарахме а казаха че аз настройвам