- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бивше гадже
Защо почти винаги приятелите ми се сърдят като излезна например с някое тяхно бивше гадже?![]()
awerw♥
Щото това е било тяхна територия и не искат да си набиваш знамето, където те вече са го забивали...
А ти го правиш, защото се гордееш с това, че ги дразниш или защото се чувстваш специална, след като вече обръщат на теб внимание? Чак и тема пускаш. Трябва да си много щастлива от този факт.
ами кво ти пука просто бъди с който искаш и да не ти пука от мнеието на друките около теб успех много
Първо прецени ако някоя твоя приятелка излезе с твое бивше гадже.. ти как би се почувствала. И чак тогава, ако грам не ти пука, можеш даже и да тръгнеш с него![]()
![]()
Много се зачудих защо говориш в женски род, докато не се усетих, че автора е момиче..За голяма моя изненада.Първоначално написано от eclipse06
![]()
Първоначално написано от therichbitch
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Страхуват се, че можеш да разбереш за тях нещо .. което може би не знаеш![]()
Аз пък не виждам нищо лошоПървоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
Първоначално написано от mrazqkindergarten
Първоначално написано от xXxPrivateLovexXx
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Всъщност е наистина ,гадно!Но,няма как винаги да знаем ,как ще протекат нещата ...пък и човека ,може да си заслужава.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
да не ти пука, едно време когато бяха модерни купоните, всички в квартала си бяхме ортаци..
Не мисля, че е това .. Подкрепям мнението, че е гадно и курвенскоПървоначално написано от liliii
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
напълно .. супер ограничениПървоначално написано от againstyou
![]()
theo <333
+Първоначално написано от balu4ka
awerw♥
Няма ли други момчета , че все с бивши на приятелките си излизаш?И аз се дразня много , ако стане така , че моя приятелка излиза с момче , което съм обичала ..
Усмихвайте се ! : )))
~
Курвенско било... Абе, вие, добре ли сте? Да не би тия момчета да са ваши до век и веком? Не сте с тях, нямате нулево право върху тях.
Много съм съгласна с Пантерата, но пак има обстоятелства, при които зависи.
Напр. ако сте много добри приятелки и тя види, че нещата между вас могат да се развият чудесно, няма защо да ти се сърди и няма да има нищо против да се пробваш. Това е в идеалния случай, когато просто пламти някаква невероятна любов между вас, а не е просто поредната зарибявка, без която МОЖЕШ да минеш : )
Също, ако ти си добра приятелка и виждаш, че другарката ти не може да преживее загубата (все още), а същевременно ти не си чак толкова привлечена от бившия й (т.е. МОЖЕШ да минеш и без него, да се пренасочиш към друг), тогава е по-добре да се оттеглиш.
Има доста според/зависи.
Но и аз не мисля, че задължително е курвенско. Курвенско би било ако се опитваш да й отмъкнеш гаджето докато е с него, или ако не се интересуваш от чувствата й (в случай че тя още хлипа за него, например..). Но ако е минало достатъчно време и всичко е забравено, защо да не тръгнеш с неин бивш? Да не се лъжем, че в голяма част от случаите тези, които твърдят че е "гадно и курвенско" говорите така, защото егото ви е наранено или имате чувство за собственост. А не защото ви боли за бившия... Което вече е пълна простотия и не е по-малко "гадно и курвенско".
Така че много зависи. Има вероятност ходенето с бивш да е гадна постъпка, но има също и друга, също голяма, вероятност твоите приятелки да са ограничени, властни, завистливи, притежаващи... а не обичащи, страдащи, жертви и т.н.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ами отивай да се чукаш с един, после с брат му, после с най- добрия му приятел, после с някой руг негов приятел, сякаш няма други момчета на света... М кypва ще си в този случай и това ще бъде мнението и на "половинките ти", след като вече са те минали, и на целия квартал. След като си била с един човек, му дължиш поне малко елементарно уважение, дори след като сте се разделилиПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Първоначално написано от LambOfGod
![]()