Доста се очудих като видях 5 страници ... но половината не са по темата... Нямам намерение да се включвам в спора ,който сте заформили,не е тук мястото. Благодаря отново за съветите ви
Малко след като писах, приятелят ми ми се обади да отидем двамата във вилата им извън града. Явно най-после предстоеше да говорим. Целият ден не обели дума, сякаш нищо не е станало, но и аз не го притисках и вечерта като легнахме сме говорили с часове. Каза ми ,че ако съм съгласна е готов да се запише във Варна. Обяснх му ,че не мога да го лиша от мечтата му за дентална медицина в София, макар и да съм част от нея ... все пак именно амбицията и борбеността му бяха едни от качествата, които ме привлякоха в него. Беше готов да спори, но ме разбра, защото и той не иска да ме спира за Варна. Ще помислим за варианта с преместването, макар че там са нужни така наречените дарения за университета. Може би сме доста наивни да мислим ,че връзката ни може да оцелее ... но времето ще покаже.
Днес се записах и той също дойде с мен, а утре отиваме към София ,за да се запише и той
Няколко човека ме попитахте за второ класиране в МУ-София ... имам някакъв мн малък шанс, но обикновено там балът на следващите класирания пада незначително и най-вероятно няма да стане.