.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MuMuTo0o
    Не съм си направила тест
    направи си?! има два варианта - това да е ефект от ескапел-а или да е цветна бременност, за което се съмнявам, но все пак за да си сигурна си направи...

Дойде ми за 2 дни и ми спря,и то много слабо ми течеше,дали е ефект от хапчето?
    Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MuMuTo0o
    Дойде ми за 2 дни и ми спря,и то много слабо ми течеше,дали е ефект от хапчето?
    тест! може да е цветна бременност, може да е всичко. за да ти е мирно на главата-тест!!!

Направих си тест отрицателен е
    Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !

Guest
    честито. хапчето си е свършило работата

Благодаря,дано само цикълът ми да се нормализира

Здравейте, момичета отново!Незнам дали е нормално,но от 2 седмици ми зацапва леко и спира за 1 ден и пак започва,ужасно е,особено през лятото.На някого такова смущение появявало ли се е? ВНИМАВАЙТЕ И ПРИЕМАЙТЕ ТОВА ХАПЧЕ В КРАЕН СЛУЧАЙ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си