- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Моля помогнете
Взех Ескапел на 14.06,защото ни се скъса презерватива с приятеля ни,но той не бе свършил в мен,имаще някаква бяла течност в презерватива,която беше отделил и затова взехме хапчето,мина 1 седмица вече,а така и не ми дойде цикъла,предизвикан от Ескапел,имам някакво бяло течение нормално ли е ?
Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !
По принцип бялото течение не е нормално явление.То е симптом на нещо нередно.А иначе относно Ескапел:
Копирам ти една от възможните нежелани реакции.
• Възможна е промяна във вида на менструацията. При повечето жени настъпва нормална менструация в очакваното време, но при някои може да има закъснение или преждевременно настъпване на менструацията. Възможна е появата на неправилни кръвотечения или зацапване до следващата редовна менструация. В случай, че менструацията Ви закъснява с повече от 5 дни или е необичайно оскъдна или обилна, обърнете се към Вашия лекар възможно най-скоро.
За всеки случей си направи един тест за бременност, все пак ефективността на ескапела не винаги е 100%Успех и дано да ви се е разминало.
30 минути след акта го приех)
Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !
Охх дано всичко да е наред,че съм много притесненаа това,че не ми се появява нещо,като цикъл 7 дни след приемане на хапчето,трябва ли да ме притеснява?
МЦ ми е точен,последно ми дойде на 04.07 продължи 4 дни,много ти благодаря за помощта![]()
29 дни
14.07
тоест 6 дни след цикъла
Объркала съм се при писането,благодаря ти много за помощта,сега ще чакам цикъл,като има някакъв рвзултат ще пиша)
Появи ми се някакво странно кафяво течение със съсиреци,незнам каква е тази реакция от хапчето ли е ?![]()
аз винаги имам кафяво течение преди цикъл . може да е знак че ше ти дойдеПървоначално написано от MuMuTo0o
![]()
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Да,определено е било знак,защото днес ми дойде![]()
Благодаря,но много слабо ми тече
Според мен утре най-късно ще започне да си тече нормално ( по-обилно ) и на мен ми са се случвали такива гадории ( не от прием на ескапел ).
а преди това направи ли си тест?Първоначално написано от MuMuTo0o
Не съм си направила тест