.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Не знам какво да правя..

Всичко е толкова..отчайващо! Влюбвам се в приятеля на майка ми.Той е толкова мил и грижовен. Държи се с мен като с принцеса. Мисля си че е с нея заради мен и че само по този начин можем да бъдем по-близо един до друг.. Чувствам се толкова объркана. Моля ви, помогнете ми..

Той се опитва да замести баща ти, затова се държи така.
    Нормално е да се влюбиш в човек към който зпитваш респект.
    Ще ти мине с годините...

Повече от фен Аватара на autumn666
    Ъм...ти на колко си, майка ти на колко е, той на колко е?!

Е нормално ли е баща ти да те привлича сексуално..? Той за мен е нещо повече от баща и мисля че с годините ще стане по-силно..

Ами аз съм на 14, майка ми е на 34, а той е на 29

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    направете си тройка

П.П. Преодолей го!

Проблема ми е наистина сериозен.. но виждам че на вас ви е забавно. Нямаше да ти е толкова смешно, ако ти се беше случило.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не знам как да ти помогна, но ако започнеш да го ревнуваш от майка си, тя със сигурност ще го усети, защото едва ли ще успееш да се прикриеш както трябва, при което... ще стане страшно.

Владей се... някак. Или си намери приятел.
    Хах

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Ами аз приятел си имам. Но ми писна от такива дечковци.. искам нещо по-сериозно със зрял мъж.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Намери си момче, в чиято компания да се чувстваш разбрана, добре, закриляна и там каквато още искаш.

Сигурна съм, че всъщност ти трябва много по-малко от колкото си мислиш, така че 29-годишен мъж е възможно най-лошия вариянт.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Ще ти мине. Случва се. Виждаш мъж, който се държи като такъв и изглежда по този начин и понеже си малка и се респектираш от него, нормално е да изпитваш някакъв вид обич.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от marynkata
    Но ми писна от такива дечковци.. искам нещо по-сериозно със зрял мъж.
    На 14 си.
    Иначе onestar и LambOfGod са прави.

Може и да съм на 14, но съм видяла много повече в този живот, отколкото вас..

Може и да съм на 14, но съм видяла много повече в този живот, отколкото вас..
    И к'во си видяла?

Ами каквото и да е, не мисля че трябва да го казвам в някакъв сайт на напълно непознати хора..
    Never give up..

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Ами каквото и да е, не мисля че трябва да го казвам в някакъв сайт на напълно непознати хора..
    Но споделяш с тези непознати толкова лични проблеми и очакваш помощ...странно.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Аз пък ще ти кажа, че си много заблудена.
    Била видяла повече от нас, хах.. добре бе.

А сега по темата.
    Нормално е да изпитваш някаква привързаност към приятеля на майка ти, щом той те кара да се чувстваш като 'принцеса'. Иска да замени баща ти, а дори да не може, то поне да се опита да прилича на такъв. Не си мисли, че щом е започнал връзка с майка ти, ще започне да изпитва някакво влечение към теб. Та ти си лапе за него.. това е почти 30 годишен мъж. Не се меси в отношенията му с майка ти, а ти си гледай гаджето. Имаш достатъчно време в бъдещето, за да си намериш мъж, в истинското значение на думата. Сега си само на 14, преодолей.. любовта(?) си към приятеля на майка ти, учи си уроците и си гледай приятелите.
    *сън*

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Как може да си мислиш, че той е с майка ти за да е по-близо до теб ?!? Смисъл тва е възможно само, ако изпитва бащински чувства, но не и сексуално влечение. Та тва е 29 годишен мъж. Осъзнай се! Трябва да те е страх от него, ако това твърдение беше вярно Не смяташ ли, че е извратено.. ахахх ама какво разбирам аз. Днешното тийн съсловие е по-навътре в нещата.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Да бе, то и аз като бях на 14 се имах за много голяма...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Пази боже младото поколение

Аз честно казано не изключвам мъж на 29 да има влечение към 14 годишно момиче, особено ако е малко по-развита. Извратеняци има всякакви. : ) И мен тип на 26 ме е свалял, когато бях на 15, което е почти същото... Както и господин на 50, когато бях на 17 - личеше си че и двамата господа бяха привлечени от мен, щом се стигаше и до намеци и т.н.

Не изключвам тази възможност. Обаче не мисля, че е нормално да искаш да имаш отношения с такъв мъж. Всъщност, да искаш е едно, но да задвижиш нещата в твоя полза (напр. да имате връзка, да правите секс и дори да се целувате) не е нормално. По принцип в психологията се казва, че в началото на пубертета (13-14 годишна възраст) е абсолютно нормално момичетата да се объркват, да се чувстват полу-жени, да изпитват интерес и влечение към секса, както и към по-големите, мъжествени господа. Майка ми ми е разказвала как като е била дете е била влюбена в учителя си по английски. Това е нормално - нормално е една ученичка да се влюби в учителя си - в доста тийн списания и вестници е разискван този проблем. При теб е същото, само дето той ти е доведен баща. Но принципът е еднакъв - ти си в пубертета, тепърва се развиваш, имаш интерес и любопитство към един вече готов мъж, с обноски, сигурно ти е интересно на някакво подсъзнателно или направо съзнателно ниво какво е да спиш с него, как би те докосвал и т.н. Напълно нормални реакции според психологията. В масовия случай, обаче, нещата при такава любов не стигат далеч и много често самите тинейджъри сами се спират да "задвижат" нещата или да покажат интерес, защото вътрешно чувстват, че тази "любов" е по-добре да си остане само игра, копнеж. В случаи, в които връзката се осъществи, или пък самият по-голям господин предприеме нещо (флирт, закачка), тогава отношенията се считат за нездрави и има защо.

Използвах израза, че тинейджърките се чувстват "полу-жени", защото е верен - повечето са объркани - напр. имат цикъл, сексуално влечение, обаче не са отговорни, капризни са или чисто и просто не са изгонили детето от себе си. Де факто ти сега си ни риба, ни рак. В пубертета си и се развиваш. Ако се чувстваш затруднена от ситуацията с доведения ти баща, имай предвид, че за това предпоставки има и пубертетът. Това е сложен период в живота на човека - всъщност доказано е, че най-тежките ни моменти са моментите на промяна в нас - като напр. прехода от дете към жена (пубертет), критическата възраст, когато от жена ще се превърнеш в старица (ще ти спре менструацията и т.н.) и т.н.
    Така че абсолютно разбирам объркването ти.
    Но по-добре не предприемай нищо - ужасно е да искаш да разделиш майка ти от приятеля й. Остави нещата само до ниво копнеж - честно казано аз не съм убедена, че ако получиш нещо от него ти ще си удовлетворена и ще е точно това, което си искала. Много е вероятно да си въобразяваш някакви неща, че той е точно това, от което имаш нужда, а всъщност ти да не знаеш какво точно искаш и просто да си любопитна - което, пак повтарям, е супер нормано за твоята възраст и за това, че си в пубертет.

И последно - не вярвам да си преживяла кой знае какво. Драми и сътресения има в живота на всеки - и не го казвам наизуст - самата аз имам доста тъжни истории, които не се вписват в стереотипа на тийн драмата, но се НАУЧИХ, че няма такова нещо като "Преживяла съм супер много ". Не си. Никой не е преживял супер много - човек се учи, докато е жив. И най-вече белег за познание на живота, мъдрост и реален опит (experience в живота) е мълчанието по тези теми. Хората, които имат наистина богат опит и са преживели много няма да ги чуеш да говорят по този начин. Ще осъзнаеш това след време, то си е цял философски постулат - "Аз знам, че нищо не знам". Колкото повече неща преживяваш, толкова повече ще приемаш за смешно да твърдиш, че вече знаеш повече от другите хора. Защото всички имаме различни истории. Ти може да си преживяла едно, а друг човек нещо друго и винаги има какво да научиш от всеки.

Толкова от мен, ако си прочела цялата тая психо-философска беседа. Желая ти здраве и наистина гледай да си преодолееш влечението.
    Ако толкова не можеш, наистина те съветвам да се консултираш с психолог, за да не извършиш някоя глупост.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на NoMore

...

Съгласна съм с горните коментари. Не предприемай нищо, защото можеш да се скараш с майка си и да я нараниш! Не мисля, че има влечение към теб! Освен това си само на 14 и точно тези дечковци от които ти е писнало, точно те трябва да присъстват в живота ти. Ще пораснеш и ще си намериш зрял мъж и сериозна връзка сега си изживей детските години и спри да мислиш за глупости!
    In a mad world , only the mad are sane...

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Ти за него си дете. Просто дъщерята на приятелката му, чиито баща той се опитва да замести ( доколкото може ). Това, че се държи мило с теб - "като с принцеса" е само за да не чувстваш липсата на баща в живота ти. В това да го обичаш няма нищо лошо, но само като баща! Всякакъв друг тип любов към него би била обречена и едностранна. Опитай се да пренасочиш чувствата си към приятелят ти.
    пс. Той заедно с вас ли живее?

Повече от фен Аватара на peace95
    Ти за него си дете.
    Устройва ли те този отговор ?
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от peace95
    Ти за него си дете.
    + .. прекалено е голям