- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да правя..
Първоначално написано от peace95
![]()
Иначе,това е най-безсмисления и тъп извод до който можеш да стигнеш.Мисля си че е с нея заради мен и че само по този начин можем да бъдем по-близо един до друг.
Вкарала си се в някъв филм, и си въобразяваш разни неща, които са далеч от истината. Трябва да разбереш, че той не изпитва същото към теб. Това са 15 години разлика, той е възрастен зрял мъж. Не мислиш ли, че той вижда света по съвсем различен начин? В главата му к'во ли не може да се върти... Работа, пари, семеен живот, етц. Той е с майка ти и я обича, тя е щастлива, той също, с нея. Ако изпитваше нещо към теб (което е крайно невероятно, но просто давам пример) той нямаше да е с майка ти. Не смяташ ли, че щеше да е малко странно ако някъв ходи със зряла жена на неговата възраст, и изведнъж я зарязва заради дъщеря и. То си е смешно само като помислиш за това.![]()
Той се държи така с теб, защото си дъщеря на неговата приятелка. Иска да те накара да се почувстваш в добро семейно положение, да покрие липсата на баща ти, да го замести. Не изпитва нищо към теб, освен може би един вид бащинска обич.
Ти си имаш приятел. Не знам до колко сериозен е, щом докато си с него се заглеждаш по други, твърдиш че "обичаш" доведения си баща, и казваш че мечтаеш за връзка с по-възрастен мъж.
Аз например никога не съм имала влечение към толкова по-възрастни мъже. На мен не ми пука на колко години е гаджето ми, стига да ми допада и да има хубав характер. И с по-малки съм била, и с по-големи. Научи се да цениш това, което имаш.
Относно това как ще ти бъде трудно да преодолееш това което изпитваш към приятеля на майка ти, винаги е трудно да забравиш някого. Моя съвет е да прекарваш повече време със сегашния си приятел и да се научиш да го цениш, а не да мечтаеш за по-хубава връзка. Опитай се да върнеш чувствата си към него. Измисли нещо специално за вас двамата, ходете по няк'ви заведения, шляйте се из града, говорете си, забавлявайте се. Излизай повечко и с приятелите си. И си гледай твоя живот и остави майка ти и приятеля и.