- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Цикъл - 8 дни
Искам да попитам дали е нормално цикълът ми да продължава 8 дни вече?Имам много леко кафяво течение,но не спира и се притеснявамБлагодаря предварително!
Moto-stunt
Върви на гинеколог
Май менструация имаш предвид, не цикъл.
Каква е кръвозагубата?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нормална месечна менструация имам предвид.А менструация имам от 4 години вече и досега не ми се е случвало така.Сега не ми тече нищо освен бежаво-кафяв секрет![]()
Moto-stunt
През всичките 8 дни ли е такова кафяво течението, или в началото си беше наред.
В началото беше наред нали нормално нямаше кфяво а до вчера не спирашеДнес вече нямам нищо,но все пак си е за притеснение
![]()
Moto-stunt
Може да е хормонален дисбаланс или хормонална свърхстимулация на маточната лигавица.(организмът е произвел повечe от необходимите хормони и те стимулират интензивното нарастване на лигавицата на матката.При ''отпадането'' на тази по-интензивна лигавица (заради липса на бременност)се удължава менструацията и възможна причина за зацапване.Няма да е зле една консултация с гинеколог!Първоначално написано от DoublePleasure
Ако и другия път ти се случи така,както сега,отивай на гинеколог.
И аз мисля така и благодаря за отговорите ви![]()
![]()
Moto-stunt
--
uj65ijuhgr