.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Страх от "обвързване"

Здравейте, момиче на 14 съм и разбирам, че съм малка за любов и, че още не ми е времето, но както всички на моята възраст и аз изпитвам любовни трепети.Проблема не е в това, а , че ме е страх да се обвържа, самата дума ме плаши, страх ме е да си имам гадже незная защо, може би защото баща ми никога не се е държал добре с мама и съм много наплашена, примерно харесам някой и когато нещата се задълбочат до там, да ми прелдожи и при самата мисъл ме е страх, нямам представа защо е така, може би проблемът е в мен, но някак много се плаша, моля ви кажете защо е така, защо когато се стигне до нещо по сериозно с човек когото ахресвам, ме е страх ? )) Ще ви бъда благодарна ако получа съвети
    .................

Повече от фен
    Ще си избираш по кротки момчета. И като забележиш, че започва да се държи лошо с теб му биеш шута за да не допускаш същата грешка като майка ти.

Наистина не ти е дошло времето, или просто не си срещнала човека. До преди няколко седмици и аз бях така и си казвах, че няма начин да се обвържа... но се появи едно момче и просто нещата си получиха от сами, почувствах се сигурна и щастлива с него... изобщо го нямаше страха от преди

Мега фен Аватара на xoxi
    Страх те е от неизвестното. Нормално е, а пък и както ти сама каза, още си малка.
    Изчакай да намериш човекът, в чието присъствие няма да се чувстваш застрашена, ами ще имаш чувството, че си на най-безопасното място.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Страх те е от неизвестното. Нормално е, а пък и както ти сама каза, още си малка.
    Изчакай да намериш човекът, в чието присъствие няма да се чувстваш застрашена, ами ще имаш чувството, че си на най-безопасното място.
    +1
    awerw

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rolezzz
    Ще си избираш по кротки момчета. И като забележиш, че започва да се държи лошо с теб му биеш шута за да не допускаш същата грешка като майка ти.
    Това.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си