- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ерекция !!!
Имам голям проблем и искам да се обърна и към вас за съвет . За разстояние от месец може би исках да преспя с 2 рацлични момичета , но точно когато започна всичко изобщо не ми стана . На следващия ден започна да ми става само като видях една мацка по телевизора . Вчера отвоно ми се получи така отново в действие не ми стана и грам . Незнам защо се получава така . Много съм разочарован . Подречтавам дебело , че това не е от притеснение или нещо от тоя сорт . След вчерашния ден мисля сериозно да ида на лекар ако могат да ми обяснят какъв е проблема.И на какъв лекар се ходи изобщо за подобно нещо? Защо веднъж става друг път не , а мацките са еднакво хубави . Какво да правя ако пак ми се случи подобно нещо ? Моля за съвет момчета на които също им се е случвало и на момичета които могат да ми помогнат . Това да незнаеш дали ще ти се вдигне или не направо ми убива живота.
Момиче съм, не съм много наясно, но момчетата ходят на уролог за подобни проблеми.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
психолог?
Първоначално написано от marin4itu
![]()
Не съм луд , нито турчин...направих грешка , че попитах хора от интернет . Благодаря за отговорите .
Не знам , не виждам логика ако не се притесняваш при девойките да не ти става.Все пак ако ти е тъпо отиди на лекар ...
Кво общо има лудостта с психологията?![]()
Лудите ги разглеждат психиатрите, не психолозите.
И аз мисля, че проблемът ти е на психологическа основа.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Garvanec, на колко си години?
Годините играят важна роля в подобни случаи.
Не мисля , че е от годините защото съм на 20 а половия си живот започнах на 15 . Наистина от страни може да изглежда странно на мен също е така просто се чудя защо така стана изведнъж и то 2 пъти последователно . Няма по тъп момент за 1 мъж от това ...Първоначално написано от lamer4e7o
Много го мислиш, това спира нещата, при мен има същия ефект, когато се замисля се натоварвам и това пречи на ерекцията ми като цяло, за това те съветвам действаш и въобще да не ти дреме.
Може би си прав . Дано да е от о това . А дали е възможно да се е прецакало нещо след силен удар по топките когато играх футбол . 2 часа след това не можах да дойда на себе си . Мисля наистина да посетя уролог да видя какво ще каже .
Със сигурност е от това, защото си претърпял удар и това ти довежда допълнителни мисли и грижи, малко или много убива желанието за секс като цяло. Просто му дай почивка известно време от травмата и пак ще си наред![]()
добре де нали го дигаш без проблем ако видиш някоя мацка по телевизията? значи няма проблем с топките... според мен е на психологическа основа, което НЕ означава че си луд! означава, че имаш някакъв подсъзнателен проблем, който ти пречи ...Първоначално написано от Garvanec
Всичко ти е в главата.. от теб зависи.. проблема надали е здравословен .. по скоро Психолог!![]()
I Love YOU baby![]()
![]()