- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Приказка
Всеки пише по 3 изречения.. целта е да се получи приказка ( смислена или безсмислена)
Аз започвам :
Имало едно време едно момиче. То живеело в голям град и имало много приятели. Всичко вървяло добре докато един ден ...
Хайде вие сте .. :P
1 водка , 2 водки, 3 водки , 4 вокди, 5 дотки, 6 котки, 7 фотки , 8 тодки....
То се влюбило. За нещастие момичето било 5 години по-голямо. Той се замислил за самоубийство.
Защото, един ден докато бил напушен, говореща жаба му казала да я целуне и щяла да се превърне в красива принцеса, но ..
"It's better to be hated for what you are,
than to be loved for what you're not.."
- Kurt Cobain
и въпреки, че имало такава тема историята не свършила до тук, а ...
!!!Първоначално написано от Sunshinebabybyy
не мога да разбера защо правите едни и същи теми ква е целта кат вече има такава....просто няма никакъв смисъл ...
![]()
![]()
♥.♦.♣.♠..ℒℴvℰ...ℜiℒℒs...Sℒℴwℓy..♠.♣.♦.♥
Въпреки напушения му вид той осъзнал,че годините не са пречка за любовта им...Първоначално написано от Rikity
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Еми значи това е пречка за нашата приказка в случая![]()
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Ми кЪ нали имаше кой да ме светне![]()