.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Забременяване

Въпросът ми е мога ли да забременея след като цикъла ми не е редовен...Смисъл идва ми на 33-40 дни някъде.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Направи ехо да видиш структурата на яйчниците. Ако няма проблем, ще забременееш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ходила съм на видеозон да ми видят яйчниците,но беше преди няколко години понеже ми дойде късно менструацията.Та казаха ми,че яйчниците ми са добре и са разбити.Питам защото съм чувала,че не може да се забременее ако не ти е редовен цикъла.А моя освен,че е нередовен ами и като ми дойде 1-я ден боли много (но с един аулин минава)

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Можеш да забременееш,но трудно би изчислила овулацията поради нерегулирания цикъл.

Град
    пространството на Дисе
    Отпреди няколко години до ден днешен е изтекла много вода. До 35 дни МЦ е нормален, но над тази граница трябва да обърнеш внимание, без да лежиш на това ухо, че преди сума ти време си си видяла яйчниците.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Да така е ! А искам да попитам и още нещо.Възможно ли е забременяване когато жената има бяло течение?Питам защото една приятелка се опасява,че няма да може...

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от maya884
    Да така е ! А искам да попитам и още нещо.Възможно ли е забременяване когато жената има бяло течение?Питам защото една приятелка се опасява,че няма да може...
    Забременяване е възможно,но бялото течение не е нормално явление и говори за проблем.

Град
    пространството на Дисе
    Бялото течение с какви характеристики е?
    Приятелката ти има ли инфекции?
    Шийката в какво състояние е? Цитонамазката коя група е? Оперативни намеси върху шийката има ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си