- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pak toq sexx :Pp
Здравейте , имам едно запитване към по опитните в секса![]()
Мисля да мина по същество обаче преди това да изясня нещо...
Всички знаем че при възбуда и по време на секс и при жената и при мъжа
се отделят секрети. Бях чула някъде , че при мъжете тази "течност" , въпреки че не е сперма .. все пак съдържа малко от нея.![]()
Ииии с приятеля ми в началото бяхме опитали 1 , 2 пъти без презерватив
като той не е свършвал пък и беше за мноого кратко...
Въпросът ми е дали има някаква опасност ако не се стига "до края" ? :]]
Какъв е смисъла да не се стига до края?Не мога да разбера въпроса и логиката ти..
И не виждам какъв е проблема да ползвате презервативи..
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Грешен раздел и все пак КАТО НЯМАШ ОПИТ СИ ЗАТВАРЯЙ КРАКАТА , толkова ли е трудно да се прочете малко ?
Усмихвайте се ! : )))
~
не виждам какво не разбра във въпроса ми.. попитах дали има опасност ако той все пак не е свършил ?!
не съм пуснала темата за да ми казвате да си "затварям краката" и т.нпроблем с презервативите също нямам... но няма и да давам обесения за тва сега.
естествено че мога да прочета, но кво лошо има и да питам![]()
никой не те кара да отговаряш на сила нали ?!?1
Айде като станеш малко по-голяма и си имаш сериозен приятел, и евентуална бременност не те притеснява, тогава прави секс без презерватив. За всичко си има време.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Отвори раздел Секс и виж колко теми има по въпроса за закъснението на менструацията и колко хора ви набиват в канчетата, че от предеякулационна течност СЕ забременява в комбинация с ОВУЛАЦИЯ.
Зарежи секса и овладей писането на български. Постарай се да нацелваш правилните раздели занапред.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!