.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

Противозачатъчни

Здравейте, имам няколко въпроса относно противозачатъчните. Започнах да приемам Belara преди 8 дни,тоест на първия си ден от кръвотечението, само че не спира да ми тече кръв, а принципно ми е по 7 дена и се чудя дали има някаква по-конкретна причина. Също, този т.нар. период на ''адаптация'' на организъма към противозачатъчните кога е ? И задължително ли е да има 7 дневно кървене в периода, в който не ги пия или не при всички е така ? Мерси. (Причината да задавам въпроси е,че ми предписаха противозачатъчните в Австрия и листовката ми е на немски,а аз не го разбирам...)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Задължително има менструалоподобно кръвотечение в паузата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    Ама това менструалноподобно течение замества ли кръвотечението на месечния цикъл или отделно си имаш това течение, отделно менструално кървене ? И колко време продължава обикновено менструалноподобното течение ? Кога настъпва, точно в 7 дневната пауза ли ? Не мога да си обясня защо моето течение сега продължава 8-9 дни вече...

Супер фен Аватара на Shia
    На мен ми идва по време на това 7-дем дневно спиране на хапчетата и трае околко 4 дена.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    На мен ми идва по време на това 7-дем дневно спиране на хапчетата и трае околко 4 дена.
    И аз съм така.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен
    Ок, идва тази 7 дневна пауза, но след това идва ли ти пак цикъла или тези 4 дена,за които говорите са своебразен цикъл за новия месец ?

Супер фен Аватара на Shia
    Не ,идва само в този период има някакво кръвотечение.

Повече от фен
    Много ме притеснява,че всеки ден кървя. Може би противозачатъчните са твърде силни за мен?? Каква причина може да има?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    И аз съм така.
    И при мен е същото.

По темата.Не пия като твоите противозачатъчни,аз съм на Diane 35 и да трябва да ти дойде по време на паузата (тези 7 дни) и не е важно през тези 7 дни дали ще ти свърши на 4-тия или на 7-мия,важното е на 8мия ден,когато трябва да започваш хапчетата да няма кръвотечение.Ако всичко е точно (идва ти когато трябва,свършва ти когато трябва) и ефекта трябва да е добър

Повече от фен
    Не мога повече така. Не мога да водя пълноценен сексуален живот, не мога да ходя на плаж, защото постоянно кървя. Ако ги спра ще ми дойде пак,така ли? И ако не ги спра, пак ще кървя. Как мога да предотвратя това кървене!?

Аз бях на Novinette и гинеколожката ми обясни много простичко това:
    Първият месец ги започвам от първият ден на менструалният цикъл, и съвсем нормано е, ако цикълът ми продължи малко по-дълго от обичайното. Така и стана- при нормален цикъл 6 дни, при мен продължи 11 дни това кървене, но това се случва само първият месец. След това ще ти идва през 7-дневната пауза, като в началото на мен ми идваше за по 6 дни, както обикновено, и постепенно започна да намалява този период, стигна до 4 дни.
    Мъничко разум не би навредил на никого!

Повече от фен
    А мога ли да правя секс и да ходя на плаж, въпреки че кървя ??

Стига на теб да не ти пречи
    Мъничко разум не би навредил на никого!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    За плажа не знам дали ще ти е удобно,но лично на мен за секса не ми пречи и въпреки това рядко го правя ако съм в цикъл.В банята ни е най удобно ако съм в цикъл,иначе трябва да слагам кърпи по леглата

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    По темата.Не пия като твоите противозачатъчни,аз съм на Diane 35 и да трябва да ти дойде по време на паузата (тези 7 дни) и не е важно през тези 7 дни дали ще ти свърши на 4-тия или на 7-мия,важното е на 8мия ден,когато трябва да започваш хапчетата да няма кръвотечение.Ако всичко е точно (идва ти когато трябва,свършва ти когато трябва) и ефекта трябва да е добър
    Това не е вярно! В упътването си пише, че на осмия ден започваш следващ блистер без оглед на това дали менструалоподобното кръвотечение е приключило!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си