- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нова визия
1. С нормално тегло си. Не си дебел !!
http://prikachi.com/images/509/3606509R.jpg - На тази снимка,стилът ти на обличане ме кефи.
2. Относно какви дрехи да си избереш ? Такива,които на ТЕБ ти харесват и ти стоят добре. Нали знаеш - всеки с вкуса си.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да, естествено.Първоначално написано от whiteterror
![]()
![]()
![]()
според мен не се променяй , тя ще те хареса такъв какккъвто си !дръж се естествено ,но зави си ..тя какво харесва иначе суичер кецове и това ее
Не е нужно да се променяш за да се харесаш на момиче. Тя би те харесала такъв какъвто си, с твоите положителни и отрицателни качества. Ако всеки се променяше, когато хареса дадено момче и момиче щеше да е една... Но пък ако толкова държиш виж как се облича момичето, характеризирай я- каква е, какво харесва и какво би и харесало, с какви хора общува (какви типове хора- стил, маниери и тн.) и с какви не.
Я кажете кви кецове са модерни че съм си харесал една
![]()
Сега ще си 7ми клас? WTF?! Като те гледам си поне за 9ти,Така,значи взимаш си една приятелка и отивате по магазините,иначе може и мен да вземеш,ако си от Пловдив,тъкмо искам да ставам стилист ти ще си ми първата творба.Иначе суитшери,тениски,кецове,дъ ки,без разни шушлеци и огромни шапки и става работата.Понякога когато влезна в магазин се чудя защо,по дяволите не съм момче,имате толкова избор за хубави дрехи,а се обличате като....
Не се прави на тва което не си. НИКОГАААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!
Иначе момичетата се кефят на скейтъри, да![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()