Здравейте, аз съм на 14 и от отдавна съм влюбен в едно момиче. Познаваме се от преди седем години, когато бях първи-втори клас. От три години я харесвам, а от две съм влюбен в нея. По различни начини се опитах да и покажа чувствата си но тя ме избягваше, затова реших да остана в сянка. Преди 2 месеца усетих че има нещо между нас. Реших да направя крачката, но тя стана гадже с друго момче, и така всичко между нас просто пропадна. Преди една седмица тя скъса с него и в същия ден, докато си чатихме ми написа по скайпа "ми в петък (22 юли) ако искаш може да се видим и да се разходим. Ще се видим и ще си поговорим малко.". Аз се зарадвах на това и разбира се приех. Нощта преди "петък-а" не можах да спя от нетърпение. Когато стана време да излизаме, получих СМС, който гласеше "Няма да можем да излезем, мама току-що ми каза, че ще ходим на гости при наши роднини. Извинявай!". Имах чувството, че ме е предал някой много близък. Стана ми кофти и слушах тъжна музика цяла нощ. Какво да правя , да и кажа официално какво чувствам, да уговоря нова среща...? Помогнете.