- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каталог на личната козметика 2
Шампоан: Orzene с хмел
Балсам: Пак Orzene, за боядисана коса
Маска за коса: Miosotis с костен мозък и плацента
Маска за лице: The Body Shop с чаено дърво
Гланц за устни: Пф... имам ужасно много, но този, който използвам най-често в последно време е на Maybelline, мисля, че е с аромат на малина.
Предпочитана марка лакове: Май от Perfect съм доста доволна, но пък най- любимия ми е на Импала.
Ежедневен крем за лице, крака, ръце: Лице: Дневен- Кларина, нощен - Витасин; Ръце - Glysolid
Рол он или Стик против изпотяване: Revlon с аромат на водна лилия
Лосион за тяло: В момента редувам "MY", Sephora и един за след слънце на Carotten.
Душ гел: Сапун "Бочко".
Спирала: В момента е някаква на Etos, но не е кой знае какво и смятам да си вземам по-хубава скоро.
Допълнителна козметика:
Антицелулитен крем - Vichy
Очна линия - Imapala
Червило - Rimmel
Пудра - Clinique
Любима марка продукти: Ами една определена любима марка нямам, но предпочитам медицинска или бебешка козметика, най-добре ми се отразяват на кожата.
Черен списък с марки козметика: Ми нямам, гледам да внимавам какво си купувам, не вземам боклуци само защото са евтини.
Любим продукт, без който не можете: Ако става въпрос за бяла козметика - двете ми кремчета за лице + сапуна ми за лице (Krispa/Kappuss докторски) си ги обожавам, а от декоративната - очната ми линия, червилото, пудрата...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.