Шампоан: В момента- Гарниер, Елсев и Нивеа. Не съм се спряла на марка шампоан все още, а съм пробвала толкова много различни!
Балсам: Винаги какъвто е шампоана.
Маска за коса: домашни.
Маска за лице: домашни.
Гланц устни: ползвам само балсами, понякога и червило, мразя гланцове.
Предпочитана марка лакове: O.P.I, Флормар и някакви други на Golden Rose. Последните са боклуци, но яки цветове!
Ежедневен крем за лице, крака, ръце: Лице- Виши, Ивостин, слънцезащитни кремове за лице и тяло също. За крака си ползвам лосионите за тяло, а за ръце най-любимия ми е Neutrogena.
Рол он или Стик против изпотяване: Имам един на Гарниер и един на Лейди Спийд Стик, но предимно ползвам дезодоранти. Нивеа, Гарниер, Дав, Бенетон(който мирише невероятно,невероятно яко!).
Лосион за тяло: Ох,много са. Нивеа Хепи Тайм, Гарниер някакъв силно хидратиращ, Арома с Боровинка, Дав Краставица и зелен чай, Фрутини Passion fruit, Валентино Rock n' Rose, Bvlgari някакъв синичък, Макс Мара... абе много, които са към парфюмите ми. Имам и един Афтър Сън.
Душ гел: Bourjois, Nivea, Dove, Cottage, Yves Rocher и отново някои, които са като парфюмите ми. И един мъжки- Bvlgari Black,страхотно мирише. Ползвам и интимни.
Спирала: Max Factor False Lash Effect, любима.

Допълнителна козметика:
Пудра- Римел Stay Matte
Коректор- АртДеко camouflage cream concealer, Estee Lauder Perfect Light concealer
Руж- Bourjois, Seventeen
Червило- Манхатън, Макс Фактор.
Oчна линия- Лореал
Доволна съм адски много от ФотоРеди на Ревлон(фон-дьо-тен), Super Balanced Make up на Клиник, Еstee Lauder Double wear foundation. Ланком също, невероятна марка. Доволна съм от Макс Фактор също. АртДеко-невероятна марка на много,много добри цени. Продукта, който ме накара да ахна от приятна изненада е камофлажния коректор на АртДеко.

Любима марка продукти: ^
Черен списък с марки козметика: -
Любим продукт, без който не можете: Не мога без слънцезащитен продукт. Обичам си хидратиращия крем. Без гримове мога, даже доста често си ходя така.