- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Препоръчайте някой добро филмче или сериалче
Melrose place - kefi davat go po tv7 ot 19:45 pone men me kefi !![]()
Game of Thrones! Но ако предпочиташ по-леки и бозави сериалчета за тийнове и някои от другите предложения не са лоши.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
...Първоначално написано от ameli
Гледал съм го.Първоначално написано от Maexxna
True story.
Едно от по-горните мнения - "Под прикритие". Хем ще гледаш интересен сериал, хем ще подкрепиш българската продукция.
+1Първоначално написано от cigarettekisses
Забавно еПървоначално написано от Interfector
![]()
Почнах да го гледам от преди 2 дни и вече почти свърших 1ви сезон :}
One tree hill
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Препоръчвам ти Teen spirit - тинейджърска драма.Това е филм на ABC family.Може и да ти хареса. \/
![]()
Misfits,skins и How I met your mother са ми любими до момента.
Може и gossip girl и 90210
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
The Vampire Diaries
Pretty Little Liars
Easy, a?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
How I Met Your Mother - супер зарибяващ - няма да ти стигнат 6-те сезона и едвам ще дочакваш новите серии дето излизат в замунда.
Иначе(филми):Memento, Basic Instinct 1, Original Sin, What dreams may come, Interstate 60, Любовното лято на един льохман, Опасен чар....
THE SECRET CIRCLE .. Още е на 2рия епизод,но наистина сериала е прекрасен..аз го обожавам просто ;хх.. Грабна ме още от 1вия епизод :X![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw: Серийте са качени в zamunda..също така в vbox7![]()
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥