- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Очна линия
Може ли да ми препоръчате очна линия на добра цена и да е хубаваЛесно да си я намеря и не искам да поръчвам от сайтове
![]()
дали ще я намеря по левчетата и долу-горе на каква цена е ?
+1Първоначално написано от Biskfitka
по левчетата не знам , но във всеки козметичен ги има.. цената май им е 2-3 лева![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Не търси в левчетата,че може да са някакви съмнителни.
Козметичен магазин .
Голдън роуз с мека четка .
Наситен цвят и е мноого издръжлива![]()
Мисля,че беше 2 и нещо или 3 лв.![]()
http://www.traderscity.com/board/use...Eyeliner-1.jpg
п.с. моята онзи ден свърши , днес ще се разкарам до козметика да си взема![]()
ла-ла-ла
А аз да ви питам, на голдън роуз козметиката за лице не е ли малко съмнителна. Тоест не се ли притеснявате да не ви предизвика някой обрив или да ви раздразни кожата и очите, предвид цената и произхода на продуктите?
Импала - с твърдата четчица. Стува към 3 лева.![]()
Импала,но с обикновена четка,тази с твърдата се рони супер много.
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Много съм доволна, но попринцип слагам рядко и съм я ползвала максимум 5-6 пътиПървоначално написано от Biskfitka
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И аз като всички съм много доволна от тази очна линия на Голдън роуз - евтина е и е мн добра![]()
От година и нещо ползвам продукти на голден роуз - главно лакова,очни линии, молив за очи, спирала. до сега не съм имала оплаквания и нищо не ми е навредило. но все пак всичко е индивидуалноПървоначално написано от Adda
![]()
ла-ла-ла
От спиралите на Голдън Роуз ме болят очите.
А на мен лака за нокти на голдън роуз му трябва да съхне 2 часа
и се бели много бързо![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Едни казват, че е добра.. други, че е гадна. Последно?
еми за едни е добра за други неняма качегорично мнение с което да кажем коя е добра и коя не.. за всеки е индивидуално
![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Кое и е гадното на очната линия плътна е, не се размазва, евтина е и я ползвам по няколко месеца![]()
С тази съм и нямам намерение да я сменям,дълготрайна е и се нанася супер лесно.Първоначално написано от DiDiChKa
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от LudotoDevoiche
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
С дете ръце за тазиПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Наситена е, много лесно се нанася с тази четчица - тънко, дебело - както си искаш![]()
Трайна е - стои си цял ден и не тече, е освен ако умишлено не я буташ и размазваш де.
В шишенцето не съхне - ползвала съм една тубичка всеки божи ден около година (!) и все още беше перфектна (поне за мен)
+това е евтина - 2.50 - 2.80 лв ..
Е, убедих ли те?