Душа, не се притеснявай. Ще ти дам малко статистика и лични преживявания.
За едно лято ми се наложи 3 пъти да купувам това хапченце (спортекс...). Хапчето има странични ефекти, които не се проявяват при всеки. Силно зависи от организма. Единствения вариант, да е било напразно пиенето, е да си върнала хапченцето.
Другото, което е при еякулация, мъжете изхвърляме семенна течност при налягане до 5-6 атмосфери (гума на кола се надува при 2; ръгби топка на 3.5). Поради това налягане презерватива се прокъсва, но шансът да е постигнат "пълноценен" ефект е 1 на 1 милион. Чисто и просто индустриална измислица за продаване на противозачатъчни...
Още нещо. Хапчето може да се пие от момента на случката до 72 час (така ще има смисъл от него де), но е най ефективно в първите 12 часа.
И последно: има тестове който са за "инстант" употреба. Т.е. веднага след половият акт (приблизително 12-24 часа) може да се употребява.
ПС: Аз съм обучител по превенция на сексуално рисково поведение и HIV и съм човек, макар и 20 годишен, който има богат опит. Не се съмнявай. И до колкото е възможно, не се вкарвай във филмите. Просто ще си пилиш нервите напразно. Успех душа!