.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Ами сега?

Ами сега?

След като се разделих с голямата ми любов (3 годишна връзка), аз не мога да правя пълноценен секс. Тя беше моя афродизиак, но сега след като сме разделени, аз имам проблеми със секста. Никоя не може да ме възбуди достатъчно, не мога да стигам до еякулация и изобщо е доста кофти...
    Някакви идеи?

Голям фен Аватара на Done
    лепни си нейна снимка на тавана и докато клатиш я гледай

Опитайте да се съберете пак ?!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Първо се опитай да имаш връзка, която да е основана на чувства с друго момиче. Не избързвай със секса.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Прекалено много си свикнал с бившата и се притесняваш, отделно се самонавиваш. Поотпусни се и всичко ще е ок. Не си и помисляй да се събирате. Веднъж бивша - завинаги трябва да остане бивша. Щом се е стигнало дотам, че един от двамата да каже край, нямаш работа повече с нея.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Първо се опитай да имаш връзка, която да е основана на чувства с друго момиче. Не избързвай със секса.
    Попринцип не бързам. Сега дор съм обвързан. Но сигурно нямаш представа, какво е да си на момче на 20 и да ходиш с 22 годишна( за момента). Варианта "Остави да възникнат някакви чувства" няма как да стане. Пробвах, но не става... Явно не ми е писано

Цитирай Първоначално написано от umri
    Прекалено много си свикнал с бившата и се притесняваш, отделно се самонавиваш. Поотпусни се и всичко ще е ок. Не си и помисляй да се събирате. Веднъж бивша - завинаги трябва да остане бивша. Щом се е стигнало дотам, че един от двамата да каже край, нямаш работа повече с нея.
    Предполагам, че си прав.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз мисля, че всичко е в главата ти. Писах ти вече в другата тема.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    И аз мисля, че всичко е в главата ти. Писах ти вече в другата тема.
    Абсолютно съм сигурен, че всичко ми е в главата. Не съм и малък да знам къде ми е проблема. Но не знам как да го реша. За това и събирам мнения Поставил съм две теми понеже смятам, че се засягат две съвсем различни неща. Благодаря ти за мненията ти

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Бате нещо много си се филмирал... Не живей с миналото, там е проблема! А с кака е почти перфектно, от личен опит знам, че мита "Хвани си как да те отрака" не важи ... Последната кака аз я отраках!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Бате нещо много си се филмирал... Не живей с миналото, там е проблема! А с кака е почти перфектно, от личен опит знам, че мита "Хвани си как да те отрака" не важи ... Последната кака аз я отраках!
    последните ми три са каки и резултата е 50:50 1 една страхотна, 1 дърво и 1 става

Цитирай Първоначално написано от Done
    последните ми три са каки и резултата е 50:50 1 една страхотна, 1 дърво и 1 става
    Само като я видя как ходи.. или как танцува в дискотеката и вече знам как се е6е :P

Само като я видя как ходи.. или как танцува в дискотеката и вече знам как се е6е :P
    абе и аз уж така... ама бате тая " страхотната " изобщо не подозирах какъв талант притежава...

абе и аз уж така... ама бате тая " страхотната " изобщо не подозирах какъв талант притежава...
    Е има и изключения. Иначе аз като си разменя 2 приказки с някоя мога да ти кажа дали е девствена или не... и там има изключения ама от 10 при 9 познавам!

Е има и изключения. Иначе аз като си разменя 2 приказки с някоя мога да ти кажа дали е девствена или не... и там има изключения ама от 10 при 9 познавам!
    е... кви девствени бе.... сега и да търся няма да мога да ги намеря отдавна вече минах 18-19 годишната таргет група

е... кви девствени бе.... сега и да търся няма да мога да ги намеря отдавна вече минах 18-19 годишната таргет група
    Брато в днешно време да е6еш девственица си е супер лукс Има ги, срещат се ама на задниците им пише прокорор! Те вече набор 94-95 се чykaт като за 86 :д Девиците са от набор 98 нагоре :Д Останалите обикновено или са ужасници или са много издухани,стараещи се да разсъждават като лелички... Има и изключения познавам 2.. едната 92 другата 93 , абе главно тази която е 93 е стабилната и пекана мацка !

Бе , и на мен секс с други не ми харесва , само с приятеля ми и аз си мислех ,че е проблем.Всичко опира до чувствата , никой друг не ме е карал да се чувствам така както той успява.Предполагам при теб е същото .Както казаха преди мен - не бързай със секса.Много време ще отнеме , ама ... май нямаш друг избор ...

Цитирай Първоначално написано от xXxPrivateLovexXx
    Бе , и на мен секс с други не ми харесва , само с приятеля ми и аз си мислех ,че е проблем.Всичко опира до чувствата , никой друг не ме е карал да се чувствам така както той успява.Предполагам при теб е същото .Както казаха преди мен - не бързай със секса.Много време ще отнеме , ама ... май нямаш друг избор ...
    За съжаление, май найстина нямам ...

Ако си обвързан с някоя, към която нямаш чувства, к'во ви държи заедно? Явно не е сексът.
    Ако не говориш с нея за това, не поставите картите на масата, те очакват доста срамни нощи, ако не успееш да си свършиш работата като един нормален млад мъж...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си