- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татусо - е мерси !
Айде, направих го и тоя татус, вече е доста по-добре ^,^ Мерси на сички ви
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6862540_n.jpg
Честит!![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Планирам да се поукрася за в бъдеще5-6 татуса още!
http://www.cooltattoofinder.com/wp-c...per-tattoo.jpg <-- нещо подобно ще има, ГАРАНЦИЯ !
Добър избор, тези много ги харесвам![]()
Аз съм си харесала 2 малки татусчета и само изчаквам подходящ момент да си ги направя![]()
![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Първоначално написано от Alekssandyr
абсолютна пе*алщина![]()
Честито![]()
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
уау, that's gonna hurt!Първоначално написано от Alekssandyr
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ей тоя огромния трайбъл ще ти *** мамата. Повярвай ми, от личен опит го казвам. Дясната ми ръка цялата е нашарена, ама трайбъла на рамото и запълването едно, че болят ужасно много, второ че става бавно и трето, че при мен имаше огромна кръвозагуба![]()
Това на снимката е доста често срещано желание за татус, но съм виждал едва 1-2 с такава и честно казано не ми изглеждаше много добре. Аз предпочитам ръкавите и "комплексните" татуси пред повтарящия се мотив, но решението си е твое.
П.С Приготви минимум 400-700лв за това![]()
Казах подобно.. не същото! И щом изтърпях на врата няма да ми е проблем и там да си напраа![]()
^Хаха на врата не боли ама грам !!! Имам 2 татуса - един на целите гърди (надпис) и на врата.Този на гърдите, докато ми го правеха, издрах от болка тапицерията на стола отдоло, а този на врата ЗАСПАХ.Така че сам си прави сметка![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Е, може и да си прав, но човека ми каза, че най-много боли на ребрата и плешките![]()
Аз само не разбрах, направи тема за да се похвалиш че си си направил татус ли? Е, аз имам 15, за всеки ли да правя тема? Или ако си направя нова прическа да съобщя![]()
Честито ! Вторият вариант също е готин![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Само аз ли съм на мнение, че требълите са абсолютна простотия, особено толкова големи? Нищо лично, прави каквото искаш, само го вмятам в темата и честито за новия![]()
Мацки, пичове, латина гаджета и пр. ако някой има идея как би могло даа се подобри (разумна, без абсурдните изказвания) нека сподели, може пък да ми хареса и да ида да я дооправят![]()
Абе ти изкарай първо малко време с тоя и виж дали ще ти писне пък тогава...а и парите не ти мърдат...яко ще ти бръкнат в джоба с тоз дет искаш да си направиш, аз си направих един татос голям колкото една педя и ме отракаха с 90 кинта...тъйче...
Бе мене ми е пределно ясно, че ше треа да врътна едни 1000 +- лева за тоя татус големия, ама тва след 2-3 год ше го праа .. а, че тоя на врата ше ми писне - то е ясно, само въпрос на време е![]()
Според мен след време ще съжаляваш, ако си направиш втория татус. След време ще ти писне, а и един татус изисква поддръжка.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Този голям трайбъл е гъзария до време....след 25г възраст изглежда адски детски, но ти си решаваш.
Пак ще се повторя, че за мен един ръкав с много и различни татуси е много по-добра алтернатива от вечно повтарящият се мотив.
Ние няма как да ти подобрим дизайна, събери кинтите и направо с татуиста говори.
честито![]()
---
втория татус е газария и се замисли след време как ще изглеждаш? а да не говорим,че хората с татуси,често биват подложени на дискриминация за работните места. говоря за тези по-големите на по-видни места![]()
ла-ла-ла
За дискриминацията не навсякъде е такаТи се докажи като професионалист на работното си място, пък нека вземат оня от село само
'щото не е нарисуван. Във всяка "уважавана" компания се носят ризи, сака, вратовръзки, които прикриват до голяма степен всякакъв бодиарт.
Разбира се, ако си нарисуваш лицето или имаш свастики, чукове и сърпове, еврейски звезди по лицето може и да не те вземат, но пак зависи от работодателя и дали ще имаш голям контакт с клиенти![]()
Ами,честито.Аз да си кажа мнението-на мен лично не ми е по вкуса татуса,ама.. щом си го харесваш супер.
Иначе за втория- и аз съм на мнението,че е по-добре да не го правиш.Лично аз не харесвам толкова мащабни татуси,а и според мен 100% един ден ще съжеляваш.