Няколко въпроса от мен :
* Опиши ми дома на мечтите си.. - дома на мечтите ми е този, в който ще живея със семейството, което съм създала с любимия човек, който АЗ ще преценя кой да е .. гррр . и предпочитам къщичка така, с хубав двор, място за купони пък после за игра
* Имаш ли някой странен навик? - не знам какво разбираш под странен. Нещата, който за мен са си нормални навици, за други може да се странни . ;д
* Какво ти харесва и обичаш в Русе? - харесва ми, че най-накрая имаме кино. Започнаха да правят/строят много нови неща. Обичам си и кея. Там пък може и малко опасно да е, но .. Абе като цяло не виждам почти нищо особено в града ни, но ми харесва.
* Кой за теб е най-хубавият град в България? - мм не знам да ти кажа .. най-хубавия .
* Коя е най-добрата песен на Еминем, която си чувала? - ще кажа първите, които ми направиха такова впечатление 'Lose yourself' и 'When im gone'
* Какво може искрено да те зарадва? - в момента искрено ще съм зарадвана само с 1 изречение на нашите, но май няма да го получа ..
* Какво ти е отношението към животните, имаш ли домашен любимец? - Обичам животните, имам си морско свинче
* Ходиш ли на фитнес/някакъв спорт? - тренирала съм много неща и на фитнес съм ходила, но най-много 5 години някъде съм тренирала катерене.
* Каква е целта в живота ти? - да стана човека, който искам и човека, който обичам да е до мен тогава
* Mоже ли нещо да те докара до самоубийство? - по-скоро не
* Приятел имаш ли? / От колко време сте заедно ? - имам, 8 месеца ще правим
* Най-дълга и най-къса връзка? - най-дългата - сегашната, най-късата 2 дена май. Не помня бяха големи детинщини ;d
* Какво научи от двете поотделно ? - от късите, че не трябва да се доверявам така лесно, а дългата - каквото и да правим все ще има пречки между нас, не вярвах, че ще попадна на такъв човек, но съм готова на всичко с него.
* Баничката с боза или с айран? - с айран
Може и да се повтарям, но не съм чел предишните въпроси ..