Любима песен на Еминем? - Ооох, наистина много са, не мога да определя само една като такава, ноо едни от най най любимите ми са Till I Collapse, Hailies Song, Mockingbird, Lose Yourself, When I`m Gone иии ох много са..

Любим албум? - Мм, сложно.. в Encore има доста песни, които са ми много на сърце, в The Eminem Show са повече даже.. май .. и дори в Recovery, колкото и да е оплюван албума, почти всички песни ме кефят ужасно много

Коя песен те описва? - Brain Damage ? ахахахах, мне.. не знам, зависи в какъв период съм по принцип, но ТОЙ има песен за всяко една мое състояние и настроение.. не знам дали просто защото аз си тълкувам песните му по мой си начин или кво е ноо.. ОБИЧАМ МУЗИКАТА МУ!!

Любима снимка на Еминем? - Много са, но тая я обожавам.

Мнението ти песните му в последните 6 месец ? - Ммм определено се усеща голяма разлика в това, което беше и това, което е сега.. Няма я агресията, но независимо от това, той продължава да бъде себе си, да бъде искрен в песните си, което и според мен е най-важното.. Последно време се е отдал на фийчъринги, в което няма нищо лошо естествено, но като си е сам повече ми харесва

Коя песен на Еминем те надъхва /така да се каже /? Till I Collapse <333 , The Way I Am <3 .. Тези песни за мен са повече от велики!