Цитирай Първоначално написано от insane7
Damn, аз забравих пак темата - На теб всичко ти е простено, Адии :P

Напушвала ли си се? - Мне.. 3-4 пъти съм пробвала и нищо. ;\ Макар че след единия път имах няква параноя а-у, ама принципно не го смятам тва
Пушиш ли цигари? - Мне. Само като се понапия ми идва желанието.. “дай да си дръпна, дай да си дръпна”.. Иначе бонг [с цигари и водка] и наргиле много обичам да пуша.
Алкохол употребяваш ли? - Охх, има ли повод там съм. Обичам текилааа!! ;д
Девствена ли си? [ако отговора е 'да', може да прескочиш няколко въпроса ] - Не съм.
На колко го направи за първи път? - На 16тия ми рожден ден
Съжаляваш ли? - Мне
Какви ти бяха първите мисли след това? - Ооох, помня ли.. много вода изтече от тогава, спомените ми за мислите са ми размити
Кога за последно прави секс? - Ммм, преди 3-4 дни.. май са 4
Колко партньора си имала до сега? - Двама
Най-странното място, на което си го правила? - Емии, за сега са само стандартни места.
Би ли участвала в 3ка? - Едва ли, а ако ще е с моя мъж - ПЪЛЕН АБСУРД! Моето си е само мое.
Мнението ти за груповия секс? - Нямам мнение. Всеки прави своя избор. Аз не обичам да споделям.
Каква ти е пижамата? - Сивичка с бебешко розово.. много ми е хубавка, много си я харесвам
Обичаш ли да спиш? - Че кой не обича
Предпочиташ деня или нощта? - Зависи.. не обичам тъмнината, но обичам спокойствието, което цари нощем.
Дискотека или купон вкъщи? - Ох, на домашно си е най-хубаво. Хем ти е по-комфортно, хем си само с хора, с които искаш, и няма от какво да се притесняваш. А и ако ти стане прекалено зле все ще се намери къде да си легнеш. ;д
Чалга слушаш ли? - Много рядко и само, ако ми я пуснат. Иначе така самичка да си избухвам -НЕ
От колко време си фенка на Еминем? - Ммм, вече мисля че има 6 години, не знам.
Обичаш ли да мечтаеш? - Може да се каже
В коя държава би живяла? - В Америка с кеф бих отишла на екскурзия, но бих живяла в Германия или Испания с още по-голям кеф. Ох, Иипания, Барселона Обичам го тоя град.
Какво ти харесва във Варна? - Като се започне от плажа, морската градина пълна с яки пости.. минем през всички квартали и стигнем до моя.

Ще ми дойдеш ли на гости ? - С удоволствие.
Ще ви чакам с мъжо ти .