Аз казах на моето гадже,че много я обичам,ама тя не ми вярва,защото обичах друга,ама сега само нея обичам,защото другата вече не я бичкам.
Всички я изолират,ама аз си я бичкам и й писах в скайпа,че я бичкам и й писах слънце и гуш,ама тя не ми писа И сега не знам дали ще ми пише повече.Между другото,казвам се Жоро,а тя ми вика Жорко и аз обичах една михаела,ама й казах,че не обичам вече михаела,а я обичам само нея,ама тя не ми писа и аз съм много объркан .
Ние дори се скарахме,защото тя нарече михаела маймуна,а пък тя не обича да я наричат маймуна!
Много я обичам,а пък тя се върза с един кавал мишо,той пълен кавал,не мога да го понасям,ама се страхувам,че ще ми открадне любофта на живота
Моля ви помогнете,не мога да го понасям тоя мишо,
Ние май се сдобрихме и аз й казах,че си струва да се съберем и й се извиних мног път,ама тя не ми повярва и пак тръгна с тоя кавал мишо.
Тя събота скъса с мен,но немога да повервам,че е така,просто не мога.Бичкам я толкова много,не мога да живея без нея.
А тя сега май се заовърта с тоя кавал мишо и САМО ДА ГО ХВАНА ЩЕ ГО НАБИЯ ТОЛКОВА ЗДРАВО! НЕМОЖЕ ДА МИ КРАДЕ ЛЮБОФТА НА ЖИВОТА,ЕЙ,КАВАЛ НЕЩАСТЕН!
Познавам я от курсовете по английски,както и михаела.Първо си мислих,че бичкам михаела,ама после тя като ми каза,че михаела е маймун й казах че бичкам само нея,ама тя не ми повярваааааа!
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ НЕ ОБИЧАМ МАЙМУНА МИХАЕЛА,А МОЯТА СИ ЛЮБОФ!!