- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли ме за уличница?
Здравейте, искам да ви споделя нещо, което ми се случи съвсем скоро.Завърших гимназия миналия месец и оттогава започнаха и чувствата, които ме връхлетяха, но ще започна отначало...
От месец Февруари станах гадже с най-добрия си приятел.И като казвам най-добър, го казвам в най-висшата степен но думата.Познаваме се от много малки и бяхме съседи, а и в един клас до последно.Обичахме се толкова много, но винаги като приятели, споделяхме тайните си, но нищо което сме правили или казвали не е преминало границата на приятелството.Но на 14 Февруари той ме покани у тях, за да бъдем сами и да си приказваме спокойно/родителите му бяха отишли на вечеря навън, както и моите/ и бях почнала да му разказвам нещо, но след малко забелязах, че не спира да гледа устните ми.Млъкнах и тишината стана някак неловка....Тъкмо щях да попитам "Какво има?", когато той блъсна устните си в моите, че както бяхме седнали на пода се озовах легнала по гръб, а той върху мен, все още притискайки устните си в моите...После изведнъж, сякаш се осъзна и рязко стана от мен и след няколко минути се извини, но когато попитах зашо го направи, той ми призна за любовта си, която е таил към мен от години.И ме попита дали искам да бъдем повече от приятели и се замислих за секунда.Защо не?!Той ме познаваше по-добре и от мен самата.Оттогава отношенията ни се промениха и вече в училище отново вървяхме един до друг, но този път с преплетени пръсти.
Началото на Април.Аз и приятеля ми/още ми е странно да използвам тази дума за най-добрия си приятел/ така и не преминахме границата на първата целувка...имаше доста моменти, в които сме били на косъм да го направим и...нищо.И вината беше моя.Не ме разбирайте погрешно - не съм девствена, но просто не можех да изпитам тръпката към него, както съм я изпитвала с други.Макар да не го показвах, знаех, че никога нямаше да го възприема по друг начин освен като приятел, но не можех да му го кажа.Той ме гледаше с такава любов в очите, че наистина исках да се влюбя, но просто...не ставаше.Напоследък той все водеше един негов приятел, когато се събирахме заедно и се забавлявахме.Анонимния - така ще нарека приятеля му - беше толкова секси, че съжалявам, че ще го кажа едвам го гледах.Имаше толкова секси тяло, че веднъж когато гледахме филм, той явно забеляза втренчения ми поглед и само се усмихна толкова нежно, че сама усетих как почервенях.А по-лошото е че двамата се намирахме между най-добрия ни приятел, който не забеляза нищо от случилото се.Поех си дълбоко въздух и погледнах към ТВ и си повтарях наум, че не съм като някоя курва.Края на Юни се събрахме пак тримата и празнувахме с уиски края на 12 клас.Внезапно явно сме се поувлякли, пиенето свърши и приятеля ми отиде до магазина за още.В момента, в който останах сама в апартамента с Анонимния цялото ми тяло изтръпна.Обърнах се и седнах на компютъра, като му казах, че искам да си проверя пощата.След известно време усетих устните му, които се движеха по врата ми и ръцете около талията ми.Затворих очи и се наслаждавах на сладкото усещане.Колкото и долнопробно би прозвучало м/у нас наистина имаше химия, истинска, нали знаете онази страст, която ви обзема и не иска да ви пуска.Но след малко се овладях или поне така си мислех.Само прошепнах "Спри", а той вдигна поглед и ме погледна в очите и попита "Сигурна ли си?", аз не отвърнах и в следващия момент се случиха две неща - Анонимния опря нежно устни в моите, а приятеля ни отвори вратата.
Мина месец и никога няма да забравя болката в очите на най-добрия приятел, когото някога съм имала.Той не каза нищо, само гледаше, но сякаш не беше тук.Още искам някой да ме накаже, като си спомня като каква уличница постъпих.Оттогава изгубихме връзка и аз се преместих в София.
Съжалявам, наистина имах нужда да си излея душата.И все пак, мислите ли ме за ужасна курва?
Мхм.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Sure... И като се събуди, откри, че краката ти са отвити, а кучето ти ближе лицето.![]()
Сори, ама човек с реална случка няма да я описва като мелодраматична сцена от "Трима братя, три сестри".
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не си курва, но просто е трябвало да отблъснеш най-добрия си приятел още на 14 февруари.
Е, човек прави грешки, дано се поучиш от нея. Дано някак и момчето успее да ти прости и да превъзмогне страданието си, да те разбере.. Ако можете да поправите счупеното. Ако можете... Ако не, здраве да е. И не тръгвай никога с човек от съжаление/без чувства. Така винаги нараняваш най-много, дори и да не го искаш.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от Biskfitka
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Мила, как да ти го кажа. Щом не си изпитвала чувства към него, не е трябвало да си с него. Така само си го разигравала, което си и показва що за приятелка си. Ако ще те успокои, приятелство в което единия изпитва чувства към другия, не е приятелство. Поне не истинско. А сега до въпроса ти. Да мисля, че си по-скоро кучка, не курва. Но не заради приятеля му, а защото си го лъгала от февруари до сега.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Не си курва,просто си тъпа.От началото не е трябвало да тръгваш с приятеля си.Нямало е любов от твоя страна,само приятелски чувства.Изключително тъпо си постъпила.
пп:и мене нещо ми намирисва на фейк
Брях,брях
Направила си грешка като всеки на тази възраст. Просто може би трябва да се извиниш на момчето, защото определено то е било най-наранено в ситуацията.
Много лоши определения,тъпо е да се съди човек от дадено действие,ако е съвкуност окей ама..
И самия факт че изпитваш гузна съвест,те прави още по-малко такава.
Началото и края на историята ми се виждат,едно към едно като от вестник Лична Драма!Първоначално написано от ScarlettS
![]()
Уличница- не, но безчувствена кръвопийка- определено. Дори да не си имала чувства към момчето, с което си била, той все още е бил най-добрият ти приятел. Да причиниш това на най-добрият си приятел, който те обича... грубо !
Е, вие пък я изкарахте по-черна от дявола. Не мисля, че си курва, кучка и т.н. Направила си глупава грешка (не говоря за целувката, а за това, че си се съгласила да започнеш връзка с човек който възприемаш само като приятел) и оттам нататък нещата са тръгнали към Epic Fail. Най-вероятно ще си платиш за грешката като загубиш най-добрия си приятел, гадно, но е факт, че малко хора биха простили нещо такова ако бяха на негово място, а и дори само това, че м/у вас сега има една приключила (по какъвто и да е начин) връзка означава, че нещата няма да бъдат както преди. Но ще го преживееш.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Според мен искаш просто да чуеш, че си к**ва, което не те прави к**ва, а зле.![]()
Първо - водили сте се с най-добрият ти приятел гаджета, дори не сте се целували. Та вие сте на 18 години, мама му!
Второ - най-добрият ти приятел ти предлага да сте нещо повече, което е изключително сериозна крачка, защото всеки знае, че в 90 % от случаите не се получава връзка между приятели и ти си казваш "ЗАЩО НЕ!?". Толкова ли си загоряла? Нямаш ли други възможности? Ясно е, че не си била толкова влюбена в него, че да кажем, че просто не си могла да сдържиш любовта си. Ако той не е тръгнал да те целува, никога нямаше да го погледнеш. Научи се да отказваш.
Трето - с тоя Мистър Анонимен не само си наранила гаджето си, а и най-добрия си приятел, което е най-гадното.
К*рва не, ама бавноразвиваща се, може би. Сори.
Ооо, ХуааанПървоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
Ако тая история е истинска, определено бих ти препоръчала да се насочиш към сценарии на латиноамерикански сапунки.
Която жените сами си втълпявате в главите. Толкова много ви се иска това да съществува, че вътрешно го превръщате в реалност. Може да се направи към който и да е симпатичен човек. Това, че си го направила към приятел на твоя човек, е курвенска постъпка. Замисляй се повече над връзките си в бъдеще, защото ще се окажеш празна опаковка на 30 години.Първоначално написано от babyMaster
Не си курва,но си направила курвенски номер.
Представи си какво би станало,ако приятеля ти не беше влязъл..![]()
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
К***а не е точната дума.Може би егоистка,която не знае какво точно иска.
Мале стани писателка..Тва е фейк със сигурност!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не си нито тъпа, нито курва... Искала си да обикнеш най-добрия ти приятел както той теб, но явно не се е получило. Това не те прави, както са те описали по-горе. Пробвала си на гледаш на него под различен ъгъл, пак не се е получило и това няма нищо общо с теб. Ако още в началото си знаела, че няма шанс да се влюбиш в него, виж това е малко по-различно.
Не си и курва...![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright