- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Help"
Здравейте, на някой може да им се стори, че съм голям глупак, но аз смятам, че имам проблем...
Напоследък приятелката ми, се държи много странно...
Казва ми, че не ме понася и иска да се разделим скоро (зеадно сме от 2год.). Забравих да кажа, че братовчедка и и гостува, а тя спи с който и падне... От както е тук всяка вечер е заедно с нея и още 3-4 момчета, канат я на купони, тя ми казва че ходят на кафе и стоят до късно. Под късно имам предвид 1 - 2 часа през ноща, а тя е само на 15 дори и сега е там... Напоследък също започна да пува, да ме обижда, да лъже и какво ли още не... и понеже тя живее доста далече, не мога да я видя какво прави... а като и звънна ми казва "глей си работата бе" и изключва телефона... А кажете ми к'во да я правя ?!![]()
Аз на секундата бих я зарязала.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
братле, всичко около тебе крещи "Зарежи Я!!!" не го ли осъзнаваш?? не вярвам да си заслужава чак толкова, че да и търпиш отношението![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Бий и шута. Има много по-яки, които няма да се влияят от нищо и ще те обичат независимо кво става. Не ти трябва тази![]()
\Първоначално написано от thegreenzombie
/
заеби я.. не е единствената :P
awerw♥
Разкарай я тая !!! Само ти трови живота. К'ви момичета има навън, а ти се хващаш на някаква глупачка, която не те оценява.
Жалка работа, срам е, че съм момиче по някой път, като ги гледам тия индивиди, честно ....
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
На такива им бия шута на втората минута. Няма какво да чакаш. Има къде къде по-добри от нея.
Само те разгирава.Не си струва,зарежи я,явно не държи на теб.
Как да я зарежа като толкова много държа на нея и я обичам. дори напоследък и в леглото я няма... За тая връзка съжалявам повече от всичко... но вече е прекалено късно, Обичам я..
Разбирам те, че я обичаш и ти е трудно, но не виждаш ли че тя само те разиграва и се държи отвратително с теб. Явно тази нейна братовчедка и влияе твърде много и то в отрицателна посока. Накрая ще я направи като нея - курва! Не те заслужава, имай малко себе уважение!
Какви легла,какви 5лв,бе?Нали уж е на 15?Първоначално написано от hazarten
Иначе да,зарежи я на секундата,ще ти е гадно отначало,ама после ще ти е много по-добре,защото ще си намериш къде-къде по-добра.
Разиграва го? Понеже е пряма и му казва, че иска да се разделят и че не го понася?Първоначално написано от DeviL_AsS
![]()
Т'ва, че той не иска да приеме истината и се филмира, не значи, че тя действа подмолно. Може да е грубо, ама без съмнение казва истината.
И авторе, само за протокола: вече сте скъсали. Със или без твоето съгласие.
+1Първоначално написано от TheNewReligion
Грубо,но правилно казано.
++++++Първоначално написано от whiteowl13
. . . . < 33
Той казва,че тя го лъже,което за мен си е разиграване.Първоначално написано от TheNewReligion
Може момичето да иска да е с теб, но да не го осъзнава.Може прост да й се живее, да ходи по купони и т.н, а ти по някакъв начин да я ограничаваш. Всеки иска да си изживее младостта.
BOBITO
Аз съм на мнение, че не те заслужава, щом ти прави такива номера.![]()
Зарежи я, защото само те наранява.Просто не си струва
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Грешката е в теб. Как може една малка дрисла дори да си помисли да ти говори така? Ти си го позволил. Ти си виновен. С държанието си, си и показал, че може да се държи с теб както си иска. С времето се е стигнало до там, че и да те псува. Ми като си шибан идиот как няма да те псува? При следващата връзка си опичай акъла.
Temet Nosce
벨야카
Живяло и се, та аз не я ограничавам, не се налагам и винаги съм много търпелив към нея![]()
ЗАРЕЖИ Я ТАЯ МАЛКА ******* ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3