- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Нисък сам :(
Здравейте . Аз съм на 13 ( на 15 Август правя 14 ) и сам висок 1.60 . В 7-ми клас ми казваха , че съм джудже и мисля че съм се комплексирал. Повечето хора ме определят като забавен типХората са казали , че скъпите неща са в малки опаковки . Моля ви вдъхнете ми някакво самочуствие! Винаги си мисля за 15.08 - първия учебен ден. Баща ми е бил 1.75 или 6 та питам кога ще порасна?
и мойта пишка не е 20 санта, ама кво да правя ...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Така е , прав сиАз пък какво да направя , че те са закусвали геномодифициран Nesquik ! :Д
Мм за твое успокоение не си единствен. И аз не съм много висока. Но с времето ще се удължим или ще останем тъпишончета(ниски) за цял живот. Ее мисля, че ще е първото![]()
![]()
Просто една тийнейджърка.., която понякога е объркана..като всички останали,, но е малко по- чувствителна...
Имаш още време да растеш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
да , ама ходи им го обесни на онея дето си мислят , че като са високи и айде. наполеон е бил 1.60 (велик сам ) :Д
/oфф
Всъщност Наполеон е бил почти 1.70 и е бил напълно нормално висок за времето си :P
аз до 7 клас не бях много висок , но в 8 изведнъж дръпнах , сега съм по-висок от някой стари съученици!
Бих казал от доста. Не се притеснявай , не го взимай на вътре![]()
Аз 7 клас бях най-ниския от класа... Като завърших 12 бях 1.90.. имаш още да растеш
Да нямаш някаква грешка?Първоначално написано от muscle
Защо да има грешка? Късен пубертет е имал сигурно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И аз до 7 Клас Бях Нисък... не че сега съм Гигант, но по-висок съм станал
"We Know the price of sin, the sin of sacrifice"
ок
Почвай да тренираш баскетбол аз съм на твоята възраст и съм 1.87 благодарение на баскетбола
На 14 си почти и си 187 см о.0Първоначално написано от luda4et0o
П.П Играенето на баскет не увеличава отделянето на соматотропния(растежен) хормон. Единствения начин, по който баскета ще му помогне да стане по-висок е ако си закачи тежест на краката и виси от коша по няколко часа на ден, дето разбираш че едва ли е вариант..
Нямам грешка... на 13-14 бях под 1.60 ии после за няколко години дръпнах до 1.83.. след като почнах да греба дръпнах за една година до 1.90Първоначално написано от Fraximus
аз след 7 клас съм 1.87Първоначално написано от muscle
Той хубаво да си е толкова, ама да е 80+ кг, ако е към 70 кг, хич не е за хвалене ами за оплакване...Първоначално написано от Waterpolo1997
Мъжът расте до 20 години , тъй че си трай и си чакай още си малък няма как да станше 2 метра на 13 години.
левендер попринцип много чета за тоя ген. еми според мен не е до ген , защото сестрами е по висока от май!
8 ми клас ще ме скъсат от подигравки
Това че сестра ти е по-висока не значи, че генетично ти е заложено да си висок и ти.
комшиите високи ли са ти ? ;DDDПървоначално написано от Chacho
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Ахахахаха!
Тва ми напомня на един виц:
Един мъж имал сляпо дете. Водили го по болници, лекари, професори, къде ли не, но не могли да го излекуват. Накрая отишъл таткото на врачка, а тя му казала:
-Детето ще прогледне, но едва когато бащата почине.
Прибрал се вкъщи и изправен пред дилемата размишлявал дълго. Накрая решил, че съдбата на детето му е по-важна и ще се жертва. Така и така ще умира, затова избрал да е от алкохолно натравяне. Отишъл в кръчмата, пил, пил, пил. Напил се на свиня, ама не мре. Тогава тръгнал към къщи с колата, поне да катастрофира, но навън било толкова спокойно, че си стигнал вкъщи благополучно. Слязъл отчаян от колата и си мисли: "Е, хайде, ще си поживея още един ден, пък утре ще се мре." Тъкмо отворил вратата и жена му го посрещнала със силни викове:
-Кво стана бе, Пешо, къде се затри? Детето прогледна, Ванчо съседа умре, тебе никъв те няма!