.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Чувствам се ужасно,отхвърлена от всички :(

Момиче на 16 години съм,от София,и имам един вид проблем

проблема е че съм различна.не пазарувам редовно в мола нито в каквито и да било магазинчета, е имам неща от там ама не ходя там често, нося нови неща когато ми подарят нещо иначе понякога нося и неща втора употреба (знам че ще ме помислите за селянка или нещо такова)... искам и аз да имам приятел, като единствените ми две приятелки, които си имат компании извън класа... а те са коренно различни от мен... и двете... и съм с тях само в училище....

нз как да ги опиша по-точно и нз за кво изобщо ви трябва да ги описвам, но ще го направя защото искам да видите колко различни са от мен и да ми видите ситуацията... ще кажа какви са така (и не тва не значи че определям хората по стила им или по музиката която слушат, просто така съм решила да ги опиша)
    едната е т.нар "метълка", и не такава каквато вероятно е вашата представа за такива момичета (дебела, кубинки , раздърпани тениски и 343 тона грим ) , не, тя е слабо, красиво, поддържано момиче което се облича съвсем нормално (е има 2-3 тениски/потници на металика и там подобни и носи тъмни цветове, но и носи и много цветни неща, от мола например...има кубинки, но има и много обувки с токчета, и т.н... просто си има свой собствен стил... има разни готини дрънкулки и медальончета..гримира се умерено...понякога изобщо не се и пак е красива...
    другата е фешънка... редовно си купува нови неща от мола, нови лакчета, и си прави красиви маникюри, гримира се много красиво, но си слага и доста грим понякога, но пак изглежда красиво. знае всичко за "новата мода" има всички нови неща, леко лигава е но в никакъв случай не е някаква курва а си има сериозен приятел от много време, умна е, забавна е, слуша чалга, кючеци, поп-фолк, хаус и така, много момчета си падат по нея, постоянно и подсвиркват, и т.н

първата постоянно е с гаджето и ... някъв пич метъляга... върти се в компания от метълчета, не само май... но запознавала съм се с тях, мн весели хора... ходят по разни паркчета, лафят си...готина компания
    другата също си има своя компания... ходи по чалготеки...запознавала съм се с гаджето и и той е пич, забавно момче и компанията и също е пълна с някакви веселяци до колкото знам...

ТА благодаря ако изчетохте всичко това...май нямаше мн голяма нужда да го пиша...до проблема...че им завиждам...те си имат гаджета, имат си компания, а аз нямам с кой да излезна, нямам човек до себе си ... никога не съм имала весел кръг от приятели, като стане въпрос в училище като сме трите, за гаджета или компания, аз нямам какво да споделя с тях, нямам с кой да ги запозная.
    искам и аз компания, но не мога да си намеря, просто защото никой освен тях двете не ме харесва като човек.а с тях двете се познавам от много време и предполагам за това не са ме отхвърлили...защото са свикнали с мен издънката...
    момчетата ме мислят за грозна, другите момичета от класа ми се подиграват и ме обиждат... че ми е мазна косата (въпреки че не е) и че съм дебела.
    как да си намеря компания??? как да си намеря гадже??? моля ви помогнете ми
    Момиче! ^_^

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Добре,ще ти го кажа.Ми няма нищо да се промени,поне докато не излезеш от гимназията.Живота е гаден,винаги има такива като теб.Вече си на 16 и е късно за промяна и вземане в ръце,просто няма да стане.
    И аз бях като теб преди,когато бях на 11-12.Стегнах се,почнах да имам самочувствие,да общувам с хората.Сега имам приятели,приятел,а старите ми познати като ме видят се чудят кво става
    Тъй де,пожелавам ти поне в университета да станеш по-уверена и нещата да тръгнат на добре.
    Брях,брях

Голям фен Аватара на reperw
    xD прати си една снимка или ФБ то на ЛС и ще ти отговоря xD без ебавка прати и ако ми харесаш може да излезем някой ден и аз сега съм сам скъсах с бившата

Мега фен
    http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-B...ules/7779?at=0

25 кинта с доставката

+ тичане ,фитнес и кадърна диета = problem solved до края на лятото.

Вместо да се самосъжаляваш се вземи в ръце.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз пък не мисля, че на 16 е късно за промяна, е може би няма да намери приятели в лицата на съучениците й, но пък те не са единствените хора на света.

Към авторката. Без да се обиждам имаш доста подкопано самочувствие. Също така завистта е много лошо нещо. В огромна част от поста си говориш предимно за твоите приятелки и честно казано си доста вглъбена в тези момичета, до толкова, че не виждаш самата себе. Вместо да гледаш себе си, ти гледаш тях и правиш сравнения.
    Като цяло положението ти няма да се промени ако не почнеш да работиш върху себе си. Ти имаш негативно отношение към самата теб, което предполагам се проявява в излъчването ти, а когато то е негативно, не очаквай хората да те харесват.
    Предполагам имаш някакви интереси ? Защо просто не намериш хора с подобни интереси, тогава може би ще се почувстваш в свой води ?!

Вземи се в ръце, обмисли проблема си, раздроби го на по-малки проблем и ги решавай един по един. Като цикъл(математически). Събери си мислите, виж какво не ти е в ред и го поправи. Никога не е късно за промяна!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

Re: Чувствам се ужасно,отхвърлена от всички :(

Цитирай Първоначално написано от desito342
    едната е т.нар "метълка", и не такава каквато вероятно е вашата представа за такива момичета (дебела, кубинки , раздърпани тениски и 343 тона грим )
    Това май е типичната представа за повечето чалгарки... мхм.

Иначе! Спри да се самосъжаляваш.
    Започни да ходиш на фитнес или просто да бягаш рано сутрин по няколко километра + правене на някакви упражнения вкъщи (например коремни преси, като за начало). Също така се храни здравословно.

Когато добиеш добро тяло, ще си вдигнеш и самочувствието, което е важно.
    Тук има една тънкост, че ако това самочувствие от нищото стане нещо огромно без никакво покритие ще станеш по-голям обект за подигравки, дори и от сега.

Защо не опиташ да се впишеш в една от компаниите на тези твои приятелки?
    Пък ако не се получава опитай да намериш хора, които няма да са "близки" с теб само когато сте в у-ще.

Учи. Постарай се да хванеш стипендия. Парите които ще получаваш всеки месец може да ти послужат за някоя нова дрешка, без да тежиш на вашите.
    Като начало трябва да се чувстваш добре в кожата си, всичко останало се надгражда.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

благодаря за всички мнения до сега

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Защо не опиташ да се впишеш в една от компаниите на тези твои приятелки?
    Ами, не мисля че ще успея.Въпроса е, че не мисля че ще се чувствам добре нито в някое паркче пиейки алкохол и слушайки метъл, нито танцувайки на някоя маса в някоя чалготека...просто е прекалено различно, не е за мен някак си...

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing

Предполагам имаш някакви интереси ? Защо просто не намериш хора с подобни интереси, тогава може би ще се почувстваш в свой води ?!
    Имам...но не знам къде да намеря хора с такива интереси. Никой не говори с мен, не иска да ми опознае характера, гледа външния вид и преценява че съм "издънка"

други мнения?
    Момиче! ^_^

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Спортувай ! Спорта дава много помни .. първо ще се запознаеш с нови хора, които може да ти допаднат и съвсем бързичко да си намериш нова компания. Също съществено важно е, че спорта поддържа фигурата на човека и влияе положително на самочувствието му ! Започни да отделяш повече време за себе си и самочувствието само ще си дойде, когато вече си намерила сродна душа КЪСМЕТ !
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Град
    София
    А какви са интересите ти, ако мога да знам ;д ?
    Може да те упътим къде да намериш хора с подобни интереси.

Също така за външния ти вид, харесва ли ти, искаш ли да го промениш ? И ако да, какво по-точно искаш да промениш в себе си ?

Цитирай Първоначално написано от Andrez
    Спортувай ! Спорта дава много помни .. първо ще се запознаеш с нови хора, които може да ти допаднат и съвсем бързичко да си намериш нова компания. Също съществено важно е, че спорта поддържа фигурата на човека и влияе положително на самочувствието му ! Започни да отделяш повече време за себе си и самочувствието само ще си дойде, когато вече си намерила сродна душа КЪСМЕТ !
    Благодаря Спортувам, не всеки ден, но все пак го правя и не съм ТОЛКОВА дебела или нещо такова.. просто съм по-ниска и по-закръглена... Тези от класа ме наричат дебела, защото имат хубави, слаби, стройни тела (включително и споменатите ми две приятелки), а аз съм различна и с това.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    А какви са интересите ти, ако мога да знам ;д ?
    Може да те упътим къде да намериш хора с подобни интереси.

Също така за външния ти вид, харесва ли ти, искаш ли да го промениш ? И ако да, какво по-точно искаш да промениш в себе си ?
    Не знам.. Искам да променя ръста ми, но това няма как да стане. Нисичка съм, а за килограмите добре, ще спортувам... Другото нещо е стила ми може би... но не знам как да си изградя собствен стил...просто не искам да се обличам като всички останали... но не така че да ми се подиграват и т.н... Просто искам да се различавам с нещо от останалите... нещо като приятелката ми метълката, която се облича и стилно и красиво, но и показва музикалните си предпочитания... но аз не знам как да съчетавам правилно някои неща, а и не съм от най-богатите, нямам пари за разни такива дрънкулки, но и да искам да съм от "модерните" като другата ми приятелка - нямам пари и за скъпи дрехи от моловете...
    Момиче! ^_^

Цитирай Първоначално написано от desito342
    Не знам.. Искам да променя ръста ми, но това няма как да стане. Нисичка съм, а за килограмите добре, ще спортувам... Другото нещо е стила ми може би... но не знам как да си изградя собствен стил...просто не искам да се обличам като всички останали... но не така че да ми се подиграват и т.н... Просто искам да се различавам с нещо от останалите... нещо като приятелката ми метълката, която се облича и стилно и красиво, но и показва музикалните си предпочитания... но аз не знам как да съчетавам правилно някои неща, а и не съм от най-богатите, нямам пари за разни такива дрънкулки, но и да искам да съм от "модерните" като другата ми приятелка - нямам пари и за скъпи дрехи от моловете...
    Както казаха горе спорта дава много... много повече от добрата фигура. Можеш да си сигурна. А това за стила... Не гледай дали се "различаваш с нещо от останалите". Важното е да се чувстваш добре в дрехите си и НА ТЕБ да ти харесва как изглеждаш. Това, дали приличаш на тоя и оня няма никакво значение. Просто прави нещата, които ти харесват и се запознавай с нови хора. И докато ти мислиш, че си "издънка" и останалите ще го мислят. Иначе казано - ако ТИ самата не се харесваш, не очаквай и останалите да те харесат. И помни, че хубавите работи стават бавно

Аз имам същия проблем. с приятелите . Имам много приятели дори се вписвам в много от компаниите в квартала просто хората не струват....Всеки гледа своята изгода без да му пука за другия...
    С понеже имах проблем с кожата...веднага щом ми излезнаха пъпки (не пубертетски ами от алергия) момчетата за това се хванаха.. и и го натякваха постоянно ....здухвах се много и оттогава имам проблем със самочувствието.Сега всички дори най-добрата ми приятелка ме мислят за Здухана....

Ако искаш дай си скайп на ЛС ще се терзаем заедно

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Някое здраво хоби, за предпочитане по-нетипично (ей това е вариант да се различаваш от останалите) + спорт + малко повече разходки навън (а не примерно, докато приятелките ти ги няма да киснеш у вас и да се самосъжаляваш, вероятно с купа сладолед на колене) иии проблема е решен. Не си ТОЛКОВА дебела => имаш повечко шансове от много други момичета, които генетично са 100кг. Ниския ръст не го мисли. Той не е проблем в никакъв случай. И аз съм 1.62 само, но си имам и приятели и гадже. Въпроса е да намериш какво ти отива на теб.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    София
    Само мола ти е в главата . Като е нямало молове хората пак сме се обличали добре. А и няма как да НЕ се обличаш като всички останали, освен ако не си Лейди Гага. Не може да искаш да носиш стил които още не е създаден, освен ако не си си собствен дизайнер някой ден ;д. Обиколи магазините из центъра и ще намериш това което търсиш. Не си ли се ориентирала към някой стил, към цветове, материи и т.н ?!

Ама к'ъв стил, к'ви пет лева? "Искам да намеря стила си".. бла-бла... Имаш любим цвят предполагам, предпочиташ пола пред къси панталони или къси панталони пред пола? Еми ето ти го стилът! Аман от момичешки простотии. Стилът се изгражда от само себе си, не си го намираш. Купуваш квото ти харесва. Аз днес ще нося анцуг и маратонки, утре ще сложа рокля и токчета, други ден ще намъкна някаква раздърпана тениска и раздърпани стари панталони и т.н. Съвземи се, момиче!

Мега фен Аватара на babity
    Нямаш нужда от съвети. Седни и помисли какво реално искаш за себе си. След това си помисли и как да го направиш и.... го направи! Вече си разбрала, че е по - слесно да си жертва и се вписваш идеално в ролята. Моето пожелание е да си вземеж живота сама в ръце!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Щом ти си с такава нагласа, че си издънка и т.н. много ясно, че и другите ще мислят така за теб. Имай малко самочувствие бе момиче. Как постигаш да си толкова угрухана от живота. Не мога да повярвам, че още има които не са го превъзмогнали. Не на всеки живота му е цветя и рози. Не можеш да си като другите. Ти си ти. Отделна личност от всички останали.
    Не искам да ти кажа какво можеш да направиш за себе си .. тъй като ще ме нападнат предполагам. И това не е вярно, че е късно за промяна. На 16 си. Дори сега е момента да се промениш. Стига ти да си сигурна в себе си може коренно да се смени живота ти и да си една от готините.. ако така мога да се изразя..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Не искам да ти кажа какво можеш да направиш за себе си .. тъй като ще ме нападнат предполагам.
    Стана ми интересно. Какво може да направи за себе си, за което, ако го кажеш, ще те нападнат?

Супер фен Аватара на fenasf
    СОФИЯ ЦЕНТЪР НА ФИЛМИТЕ

Лепни се за някоя от тия двете и стани като нея.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Повече от фен Аватара на bloodyred
    На теб проблемът ти не е толкова в лошият външен вид, както се описваш.. отколкото в прекалено ниското ти самочувствие.. виж сега, хубаво е човек да има самочувствие, да НЕ позволява на останалите да го мачкат, най-вече. А това самочувствие откъде ще дойде, не знам .. не всеки изглежда перфектно, но всеки трябва да има самочувствие .. имам една позната, която е наистина дебела.. казвам дебела, щото тя и без това не се обижда от това, момичето си има доста приятели, гадже доколкото знам-не, но мисля, че приятелите ти са по-важни от гаджето.. което ти искаш едва ли не да имаш на всяка цена.. и МОЛА?! Защо, за Бога само мола, мола, мола, мола?! .. Купувай си нови дрехи, разбира се .. не познавам, човек, който не иска да има нови дрехи, обувки, изобщо нещо ново.. много почнах да се обяснявам- така, общо взето-самочувствието му е майката.. да не ти пука, че си пълна.. обаче виж сега, това за мазната коса.. не вярвам да ти се подиграват, без да ти е мазна.. все едно на някоя клечка, да й кажат, че е дебела .. та грижи се и за косата си.. защото тя по мое мнение е много по-важна от някое излишно килце.
    Да съм казала, че отказвам се?!

Радвай се, щом си отхвърлена от другите. Като ги знам днешните момичета, трябва да пропаднеш за да те приемат в тяхната компания. Намери си свестни приятели, а за гаджето не се тревожи, тези неща идват с времето. Ако караш насила няма да има хепи енд
    Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    ...
    ти си момче

Незнам какво да ти кажа...
    Тези твой ''приятелки'' явно не са ти такива,щом им завиждаш и са ти ''приятелки'' само в училище. Спри да гледаш другите около теб. Почни да мислиш за себе си и носи каквото ти харесва. Не е нужно дрехите да са от мола,за да са хубави. Продължавай да спортуваш,но го прави по-често.На тези години не ти трябват диети.Гримирай се и ти,разбира се,ако ти харесва и както ти харесва.Така ще ти се вдигне самочувствието и ще станеш по-отворена.
    Успех
    [/b]

Повече от фен Аватара на NoMore

...

Сега всички ще ме оплюят ама не ми пука! Просто ме уби с тази тема... как може да пишеш в някакви форуми и да се самосъжаляваш??? Честно и аз ако те познавах сигурно и аз щях да те храня... Слушай сега хората не струват и не можеш да позволяваш на който и да е да ти подкопава самочувствието я се стегни и им покажи какво можеш!!! Първо прочетох един коментар, че нищо няма да се промени докато си още в гимназията, защото децата били жестоки нещо такова беше... това са пълни глупости децата не са жестоки и ще видиш, че като пораснеш хората ще са още по-гадни и нищо няма да се промени! Затова покажи на всички един среден пръст и им кажи да го духат... Пък ти си намери стил, който ти харесва не е нужно да приличаш на приятелките си вземи се в ръце, отпусни се пробвай да се запознаеш с някой и да не ти пука и да те отхвърли има още толкова хора повярвай ми можеш да си намериш приятели винаги... само дето това няма да стане докато завиждаш на приятелките си, пишеш в разни форуми и се самосъжаляваш! Извинявай ако по някакъв начин съм те обидила... просто ми е кофти за такива хора като теб, които просто не ценят себе си започни да се харесваш момиче това си си ти имаш цял жито да живееш със себе си повярвай ми ще ти е по-лесно като се уважаваш и започнеш да цениш качествата си! Успех!!!
    In a mad world , only the mad are sane...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladkabebova

Тези твой ''приятелки'' явно не са ти такива,щом им завиждаш и са ти ''приятелки'' само в училище.
    Ти чуваш ли се ?! ТЯ им завижда, те момичетата какво са направили ? Какво са виновни, че тя не може да се интегрира ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си