.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Голям фен

Поредното разочарование

Не знам как да започна..

Познавахме се от 3 години..първо ходехме след това останахме най-добри приятели, той ми казваше постоянно, че съм му най-близка, че го познавам по-добре от всеки и ме обича адски много..ОБЕЩА МИ никога да не ме остави и го казваше докато ме гледа в ОЧИТЕ..След два дена се скарахме , защото напоследък имах много работа и нямах достатъчно време да се виждаме, при което той ми каза, че ме забравя И така вече една седмица не мога да го преживея, не мога да преживея това, че НАЙ-ДОБРИЯ МИ ПРИЯТЕЛ, човека на когото имах повече доверие от майка ми , единственият който винаги ме изслушваше и разбираше ме остави ей така.....Да знам , че съм се филмирала и не е края на света, ще приема каквито и да е критики , просто исках да споделя и да излея всичко което ми е на сърцето..Благодаря на тези които са го прочели
    Хора много , Човеци малко !

Защото сте нямали достатъчно време да се виждате, се карате, и той решава да те забрави? What the fuck?!

Той нали не ти е гадже, какво толкова като си заета? Вероятно имаш основателна причина. К'ъв му е проблемът? Да не е яко влюбен в теб и да очаква нещо?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Защото сте нямали достатъчно време да се виждате, се карате, и той решава да те забрави? What the fuck?!

Той нали не ти е гадже, какво толкова като си заета? Вероятно имаш основателна причина. К'ъв му е проблемът? Да не е яко влюбен в теб и да очаква нещо?
    Постоянно ми правеше намеци , че съм единствената която е обичал и.т.н , но в същото време се занимаваше с други момичета само ей така еднодневки, защото "го било страх от обвързване" . Даже един път ми каза " Много к*рви ми минаха през сърцето, ама само ти оставаш там"...

Абе, ако някой ти се кълне, че "никога" няма да те остави, гледайки те в очите- вдигай си задничето и бягай далече. "Лъжецът е всякога разточителен на клетви." Не знам кой го е казал.

И ти се опитай да го забравиш. 'Бати глупака. Вероятно все още в влюбен в тебе и е избрал да сте приятели с надеждата, че по-късно отново ще се получи между вас, а т'ва твое имане на работа и отлагане на срещи го е разколебало и си е казал, че няма смисъл да те чака и зат'ва е духнал. Така си го обяснявам аз. Обикновено като с скараш с човек от категорията "приятел", не му казваш, че го "забравяш", а да си гледа работата, да върви на майната си, да си ебе майката или нещо от тоя род. Та всъщност сам се е издал.

Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Много к*рви ми минаха през сърцето, ама само ти оставаш там"...
    Ако беше някой друг, щеше да сметне, че те е нарекъл курва по доста деликатен начин.

Тоя не може да се изразява, зарежи го.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Ако беше някой друг, щеше да сметне, че те е нарекъл к***а по доста деликатен начин.

Да, и на мен т'ва ми направи впечатление, ама се е получило двусмислено най-вероятно.

И все пак, детински му работи... като му увре акъла, пак ще се обади.
    Ако ли не, опитай се да се свържеш с него по някакъв начин и ако не ти се получи първия-втория път - остави да мине време.
    Хлапашки е постъпил. Хем не знае какво иска, хем се сърди.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Просто не те е преодолял.И не умее да ти бъде приятел.

Голям фен
    Абе, ако някой ти се кълне, че "никога" няма да те остави, гледайки те в очите- вдигай си задничето и бягай далече. "Лъжецът е всякога разточителен на клетви." Не знам кой го е казал.

И ти се опитай да го забравиш. 'Бати глупака. Вероятно все още в влюбен в тебе и е избрал да сте приятели с надеждата, че по-късно отново ще се получи между вас, а т'ва твое имане на работа и отлагане на срещи го е разколебало и си е казал, че няма смисъл да те чака и зат'ва е духнал. Така си го обяснявам аз. Обикновено като с скараш с човек от категорията "приятел", не му казваш, че го "забравяш", а да си гледа работата, да върви на майната си, да си е** майката или нещо от тоя род. Та всъщност сам се е издал.

МНОГО си прав за всичко .. Аз все пак усещах, че още ме обича като повече от приятелка, но МАЛОУМНИЯ му страх от обвързване е виновен.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Ако беше някой друг, щеше да сметне, че те е нарекъл к***а по доста деликатен начин.

Да, и на мен т'ва ми направи впечатление, ама се е получило двусмислено най-вероятно.

И все пак, детински му работи... като му увре акъла, пак ще се обади.
    Ако ли не, опитай се да се свържеш с него по някакъв начин и ако не ти се получи първия-втория път - остави да мине време.
    Хлапашки е постъпил. Хем не знае какво иска, хем се сърди.

АБСОЛЮТНО лапешки постъпва.Много пъти ей така сме се карали за нещо сериозно и след 1 месец ми звъни все едно нищо не е станало точно когато вече съм го забравила, обаче този път каза, че е сериозен и найстина е така......

Тва с клетвите и аз съм го чувала и въпросният ме заряза... Просто мъжете и те тряа да си изхабят слюнката за измислици.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Абсолютно, изживяла съм същото нещо. Само дето моя човек се кълнеше в майка си.
    Страх го е от обвързване? Затова се занимава ей така, с разни еднодневки за да не му е скучно, или? ... Много странно мислене има това момче, защото не се виждате да те "забравя". Според мен той не може да ти бъде приятел... Била си му на сърцето не можел да те изтръгне и накрая? .. Само той си знае какво е всъщност наистина.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен
    tanch3t093 : А понякога и самият той не знае какво му има и не може сам да се разбере и да си помогне ..

Абе, ако някой ти се кълне, че "никога" няма да те остави, гледайки те в очите- вдигай си задничето и бягай далече.
    Т'ва е много смислено и реално.

Точните хора не дрънкат утопични простотии, а си действат нещата и гледат да не обещават неща, които едва ли ще спазят.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xBadxApple
    Абе, ако някой ти се кълне, че "никога" няма да те остави, гледайки те в очите- вдигай си задничето и бягай далече.

Точните хора не дрънкат утопични простотии, а си действат нещата и гледат да не обещават неща, които едва ли ще спазят.
    Съгласна.

Тия всичките:
    "Никога няма да те оставя."
    "Никога няма да те нараня"
    "Като се оженим ще имаме 4 деца и къща на плажа."

... са просто приказки, колкото да е като по филмите. Вярвам в тях като ги видя. Демек на смъртния ми одър (или неговия), ако още не ме е оставил, евала му.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Green Street
    нема къде да иде
    ще се върне
    Stand Your Ground

+1 на 100%

Друг много тънък момент е, когато някой оборотен се изцепи "Довери ми се".
    За ташак може да го питаш, а ти доверие имаш ли си?

Обаче и в двата случая пускай мигача.

П.П. Има и положителна част. Това е момента да изживееш най-идиотските си сексуални фантазии с човек тип "за който не ми пука, но си мисли, че ми пука за него"
    Набавяне на адреналин

Мега фен Аватара на Hilary_
    Отадвна спрях да вярвам на думи ..
    Явно още не те е преживял и за това е решил, че ще те забрави толкова лесно .. според мен ще се върне ..

Голям фен Аватара на alice13
    прибързал е.. според мен се е ядосал защото не си му обърнала достатъчно внимание. и на мен като той спря да ми обръща внимание и аз го блокирах.. глупава постъпка ама бях малка.. ;д

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Първо сте "ходели", после ти станал най-добрият приятел. Пълни глупости. Такива неща не съществуват между мъж и жена. Може да има секс, изгода, бизнес... не и приятелство без задни мисли. Ти какво очакваше? Да ти е емоционалния контейнер, докато ти си фръгаш сливата по други ли?
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Не те е преодолял, останали сте приятели, защото си е мислел, че като сте заедно така и може нещата пак да потръгнат.Но те не са и сега се опитва да си намери нова, за да те забрави..Мисля че е горе-долу това..

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от xBadxApple

Съгласна.

Тия всичките:
    "Никога няма да те оставя."
    "Никога няма да те нараня"
    "Като се оженим ще имаме 4 деца и къща на плажа."

... са просто приказки, колкото да е като по филмите. Вярвам в тях като ги видя. Демек на смъртния ми одър (или неговия), ако още не ме е оставил, евала му.

Е, така е никога не съм и вярвала на такива простотий Просто той беше човекът на когото имах доверие повече от всеки.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Първо сте "ходели", после ти станал най-добрият приятел. Пълни глупости. Такива неща не съществуват между мъж и жена. Може да има секс, изгода, бизнес... не и приятелство без задни мисли. Ти какво очакваше? Да ти е емоционалния контейнер, докато ти си фръгаш сливата по други ли?

Напротив, съществуват колкото и рядко да е.ДА бил е влюбен във мене явно, но щом знае, че аз няма да го нараня, защо подяволите го е страх от обвързване ?!?!?!?! А и още нещо - никога не съм го ползвала за емоционален контейнер

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TVDQueen
    Не те е преодолял, останали сте приятели, защото си е мислел, че като сте заедно така и може нещата пак да потръгнат.Но те не са и сега се опитва да си намери нова, за да те забрави..Мисля че е горе-долу това..

Горе долу, да и аз съм на същото мнение )

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Напротив, съществуват колкото и рядко да е.ДА бил е влюбен във мене явно, но щом знае, че аз няма да го нараня, защо подяволите го е страх от обвързване ?!?!?!?! А и още нещо - никога не съм го ползвала за емоционален контейнер
    Щом е бил влюбен в теб за какво приятелство си говорим, бе душицо.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен

Щом е бил влюбен в теб за какво приятелство си говорим, бе душицо.

Е, тогава вместо да се прави на дете можеше да ПОГОВОРИМ нали ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си