.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    вероятно още има любовни чувства към теб и затова иска по- голямо внимание и повече време да му отделяш

" Много к*рви ми минаха през сърцето, ама само ти оставаш там"...
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Ако беше някой друг, щеше да сметне, че те е нарекъл к***а по доста деликатен начин.

Тоя не може да се изразява, зарежи го.
    .... малко по-късно, но все пак обърнах и аз внимание на тоя израз..
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Мисля че не иска да сте най добри приятели . Мисля , че иска да сте нещо повече .. Може би никога не е искал да е просто приятел с теб .. Напротив , с това се е отешавал.. замисляла ли си се ?

Голям фен
    ^^ Тези дни определено се замислих и все повече, и повече ми липсва, и не спирам да мисля за него...пф.
    Хора много , Човеци малко !

Голям фен
    Ето ме ОТНОВО ... От както сме скарали не ме беше търсил до онзи ден .. Звънна ми телефона (обаче не говори той, а негов приятел вместо него).Разговорът беше следния :

АЗ : Ало ?
    Неговият приятел : Какво правиш?
    АЗ : Ти кой си ?
    Неговият приятел : Аз те питам какво правиш, ти ме питаш аз кой съм ?!
    АЗ : Ама М. ташак ли си прави с мене нещо или ?
    Неговият приятел : Не, той в момента го няма ( при което неговият глас се чува)
    АЗ : Еми кажи му много поздрави тогава.

Та от цялата тази работа не мога да разбера липсвам ли му ? И защо се прави на дете и не говори ТОЙ с мене, за да ми каже каквото има да ми казва, а негови приятели ми се обаждат?

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от xBadxApple
    Абе, ако някой ти се кълне, че "никога" няма да те остави, гледайки те в очите- вдигай си задничето и бягай далече.
    Т'ва е много смислено и реално.

Точните хора не дрънкат утопични простотии, а си действат нещата и гледат да не обещават неща, които едва ли ще спазят.
    Съгласна.

Тия всичките:
    "Никога няма да те оставя."
    "Никога няма да те нараня"
    "Като се оженим ще имаме 4 деца и къща на плажа."

... са просто приказки, колкото да е като по филмите. Вярвам в тях като ги видя. Демек на смъртния ми одър (или неговия), ако още не ме е оставил, евала му.

Голям фен
    аз съм правила мн грешки относно приятелството ми с прекрасен човек.карахме се,дори се сбихме,не сме си говорили месец ,но въпреки това се търсим отново и отново .ако ти е истински фр ,ще те потърси рано или късно ,ще ти прости,въпреки ,че не виждам в какво си сбъркала.
    love is gone!

Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Звънна ми телефона (обаче не говори той, а негов приятел вместо него)
    Дори няма топки да говори с теб, и то по телефона. За какво си говорим изобщо?
    Много още мъже ще ти минат през ръцете, много ще ти обръщат внимание и ще искат да им обръщаш внимание. Тоя специално не си заслужава нито времето, нито усилията. Глуповат е, несигурен и се държи тъпо. Няма защо да се чувстваш гузна и да проявяваш съжаление, сам си е направил така, че отношенията ви да стигнат дотук(до кривата круша, сиреч).

Мега фен Аватара на sasha_90
    Много глупаво е постъпил,като се е отдръпнал от теб,защото си нямала време за него.Глупаво и детинско е и държанието му.Още повече се убедих,когато прочетох разговорът ти с неговия приятел.Един сериозен човек,не би оставил негов приятел да върши работата му.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Е, скарали сте се, ще се сдобрите и другата седмица ще се смеете на филмите.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    ^^ Тези дни определено се замислих и все повече, и повече ми липсва, и не спирам да мисля за него...пф.
    Да не би и ти случайно да си все още влюбена в него ?! Защото честно казано, след този пост отношението ти към него звучи по-различно от приятелско.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Защото сте нямали достатъчно време да се виждате, се карате, и той решава да те забрави? What the fuck?!

Той нали не ти е гадже, какво толкова като си заета? Вероятно имаш основателна причина. К'ъв му е проблемът? Да не е яко влюбен в теб и да очаква нещо?
    Постоянно ми правеше намеци , че съм единствената която е обичал и.т.н , но в същото време се занимаваше с други момичета само ей така еднодневки, защото "го било страх от обвързване" . Даже един път ми каза " Много к*рви ми минаха през сърцето, ама само ти оставаш там"...
    Просто и ясно ти е казал, че си курва Я забравяй за тоя и си гледай живота.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Много глупаво е постъпил,като се е отдръпнал от теб,защото си нямала време за него.Глупаво и детинско е и държанието му.Още повече се убедих,когато прочетох разговорът ти с неговия приятел.Един сериозен човек,не би оставил негов приятел да върши работата му.
    Точно .

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Да не би и ти случайно да си все още влюбена в него ?! Защото честно казано, след този пост отношението ти към него звучи по-различно от приятелско.
    Може и така да е защото съм на 15, а за първи път се чувствам толкова привързана към някого, и му имам такова голямо доверие, и изпитвам такава обич.

мисля че след като си била заета и не си могла да му обарнеш внимание това нее повод да ти казва че ще те забеави.. моя приятел и той ходи на работа не всеки път може да ми обарне внимание , но такива неща понякога се случват.. а той ако те обича наистина ще се варне при тебе ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koteto0o0o
    мисля че след като си била заета и не си могла да му обарнеш внимание това нее повод да ти казва че ще те забеави.. моя приятел и той ходи на работа не всеки път може да ми обарне внимание , но такива неща понякога се случват.. а той ако те обича наистина ще се варне при тебе ..
    АБСОЛЮТНО ! Надявам се да се върне някой ден, независимо кога .... но колкото се може по скоро , ЛИПСВА МИ ВСЕКИ ДЕН .....

Re: Поредното разочарование

Не знам как да започна..

Познавахме се от 3 години..първо ходехме след това останахме най-добри приятели, той ми казваше постоянно, че съм му най-близка, че го познавам по-добре от всеки и ме обича адски много..ОБЕЩА МИ никога да не ме остави и го казваше докато ме гледа в ОЧИТЕ..След два дена се скарахме , защото напоследък имах много работа и нямах достатъчно време да се виждаме, при което той ми каза, че ме забравя И така вече една седмица не мога да го преживея, не мога да преживея това, че НАЙ-ДОБРИЯ МИ ПРИЯТЕЛ, човека на когото имах повече доверие от майка ми , единственият който винаги ме изслушваше и разбираше ме остави ей така.....Да знам , че съм се филмирала и не е края на света, ще приема каквито и да е критики , просто исках да споделя и да излея всичко което ми е на сърцето..Благодаря на тези които са го прочели
    Като те е гледал докато те гледа в очите та кво - много филми гледате.. в днешно време кой кво обещал.. боже.. отделно тоя според мен по-скоро е загубил интерес към тебе иначе и рядко да се виждате, като има човек интерес - някак си това компенсира дългото време в което не сте се виждали.. но иначе като се замислиш ако много рядко наистина се виждате - проблем си е, ама не и чак толкова - колкото тоя ти разправя, начи просто увърта и причината вероятно е друга!
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Голям фен

Re: Поредното разочарование

Цитирай Първоначално написано от IceColDmaN
    Не знам как да започна..

Познавахме се от 3 години..първо ходехме след това останахме най-добри приятели, той ми казваше постоянно, че съм му най-близка, че го познавам по-добре от всеки и ме обича адски много..ОБЕЩА МИ никога да не ме остави и го казваше докато ме гледа в ОЧИТЕ..След два дена се скарахме , защото напоследък имах много работа и нямах достатъчно време да се виждаме, при което той ми каза, че ме забравя И така вече една седмица не мога да го преживея, не мога да преживея това, че НАЙ-ДОБРИЯ МИ ПРИЯТЕЛ, човека на когото имах повече доверие от майка ми , единственият който винаги ме изслушваше и разбираше ме остави ей така.....Да знам , че съм се филмирала и не е края на света, ще приема каквито и да е критики , просто исках да споделя и да излея всичко което ми е на сърцето..Благодаря на тези които са го прочели

Като те е гледал докато те гледа в очите та кво - много филми гледате.. в днешно време кой кво обещал.. боже.. отделно тоя според мен по-скоро е загубил интерес към тебе иначе и рядко да се виждате, като има човек интерес - някак си това компенсира дългото време в което не сте се виждали.. но иначе като се замислиш ако много рядко наистина се виждате - проблем си е, ама не и чак толкова - колкото тоя ти разправя, начи просто увърта и причината вероятно е друга!

Не, не е загубил интерес според мене, познавам го до болка , щом загуби интерес се държи съвсем различно, така че не е в това проблема .

замисляла ли си се, че проблема може да е това че е наистина влюбен в теб и предпочита да те забрави защото го е страх да не го оставиш... и това е вариант.. всичко е възможно .. но преполагам че ще се върне при теб :П

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koteto0o0o
    замисляла ли си се, че проблема може да е това че е наистина влюбен в теб и предпочита да те забрави защото го е страх да не го оставиш... и това е вариант.. всичко е възможно .. но преполагам че ще се върне при теб :П

Да, от една страна и това е така, и ти си права, той сам ми е казвал, че го е страх от обвързване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си