- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредното разочарование
вероятно още има любовни чувства към теб и затова иска по- голямо внимание и повече време да му отделяш
" Много к*рви ми минаха през сърцето, ама само ти оставаш там".......Първоначално написано от TheNewReligion
малко по-късно, но все пак обърнах и аз внимание на тоя израз..
![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Мисля че не иска да сте най добри приятели . Мисля , че иска да сте нещо повече .. Може би никога не е искал да е просто приятел с теб .. Напротив , с това се е отешавал.. замисляла ли си се ?![]()
^^ Тези дни определено се замислих и все повече, и повече ми липсва, и не спирам да мисля за него...пф.
Хора много , Човеци малко !
Ето ме ОТНОВО ... От както сме скарали не ме беше търсил до онзи ден .. Звънна ми телефона (обаче не говори той, а негов приятел вместо него).Разговорът беше следния :
АЗ : Ало ?
Неговият приятел : Какво правиш?
АЗ : Ти кой си ?
Неговият приятел : Аз те питам какво правиш, ти ме питаш аз кой съм ?!
АЗ : Ама М. ташак ли си прави с мене нещо или ?
Неговият приятел : Не, той в момента го няма ( при което неговият глас се чува)
АЗ : Еми кажи му много поздрави тогава.
Та от цялата тази работа не мога да разбера липсвам ли му ? И защо се прави на дете и не говори ТОЙ с мене, за да ми каже каквото има да ми казва, а негови приятели ми се обаждат?
аз съм правила мн грешки относно приятелството ми с прекрасен човек.карахме се,дори се сбихме,не сме си говорили месец ,но въпреки това се търсим отново и отново .ако ти е истински фр ,ще те потърси рано или късно ,ще ти прости,въпреки ,че не виждам в какво си сбъркала.
love is gone!
Дори няма топки да говори с теб, и то по телефона. За какво си говорим изобщо?Първоначално написано от rebeccaa
Много още мъже ще ти минат през ръцете, много ще ти обръщат внимание и ще искат да им обръщаш внимание. Тоя специално не си заслужава нито времето, нито усилията. Глуповат е, несигурен и се държи тъпо. Няма защо да се чувстваш гузна и да проявяваш съжаление, сам си е направил така, че отношенията ви да стигнат дотук(до кривата круша, сиреч).
Много глупаво е постъпил,като се е отдръпнал от теб,защото си нямала време за него.Глупаво и детинско е и държанието му.Още повече се убедих,когато прочетох разговорът ти с неговия приятел.Един сериозен човек,не би оставил негов приятел да върши работата му.
Е, скарали сте се, ще се сдобрите и другата седмица ще се смеете на филмите.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ТочноПървоначално написано от sasha_90
.
Може и така да е защото съм на 15, а за първи път се чувствам толкова привързана към някого, и му имам такова голямо доверие, и изпитвам такава обич.Първоначално написано от Rebirthing
![]()
мисля че след като си била заета и не си могла да му обарнеш внимание това нее повод да ти казва че ще те забеави.. моя приятел и той ходи на работа не всеки път може да ми обарне внимание , но такива неща понякога се случват.. а той ако те обича наистина ще се варне при тебе ..![]()
АБСОЛЮТНО ! Надявам се да се върне някой ден, независимо кога .... но колкото се може по скоро , ЛИПСВА МИ ВСЕКИ ДЕН .....Първоначално написано от koteto0o0o
Като те е гледал докато те гледа в очите та кво - много филми гледате.. в днешно време кой кво обещал.. боже.. отделно тоя според мен по-скоро е загубил интерес към тебе иначе и рядко да се виждате, като има човек интерес - някак си това компенсира дългото време в което не сте се виждали.. но иначе като се замислиш ако много рядко наистина се виждате - проблем си е, ама не и чак толкова - колкото тоя ти разправя, начи просто увърта и причината вероятно е друга!Първоначално написано от rebeccaa
Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!
Първоначално написано от IceColDmaN
Не, не е загубил интерес според мене, познавам го до болка , щом загуби интерес се държи съвсем различно, така че не е в това проблема .
замисляла ли си се, че проблема може да е това че е наистина влюбен в теб и предпочита да те забрави защото го е страх да не го оставиш... и това е вариант.. всичко е възможно .. но преполагам че ще се върне при теб :П
Първоначално написано от koteto0o0o
Да, от една страна и това е така, и ти си права, той сам ми е казвал, че го е страх от обвързване.