.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 106 от общо 106
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter Виж мнението
    mi da e ako si korav vkarvash respect ,ma kato cqlo az sam 75 kg,shoto vmomenta nemoga da si pozvolq da mina v po-tejka kategoriq.Kato cqlo , ako si mishkok mn chesto she se zaqjdat tam i she gi tormozqt , no i ako si korav i popadnesh na nepodhodqshtiq fighter ,nqma da te bavi
    хубавото е, че не всички са добри бойци
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Horrificus Виж мнението
    Според мен, ти говориш, без да си запознат с ситуацията. Щом се обръщаш специално към нашия набор, мога да ти кажа следното:
    Всичките ситуации, за които разказах по горе, са се случили на хора, които са достатъчно интелигентни. Сега ще ме попиташ "от къде знам". Мога да ти дам веднага пример.
    В ситуацията, в която са нападнали и ударили момиче в главата - предният ден ни раздаваха дипломите по немски -ДСД за ниво Ц1 на езика. Ние сме 12 клас в немска гимнация. Щом сме завършили с най-високото ниво на езика (Ц1), то би трябвало да сме положили поне малко усилия, за да го научим. Конкретното ударено момиче има и взети високи нива по други езици, освен немски - английски, испански. Сега ще кажеш "единичен случай". Напротив:
    Повечето от компанията ми са доста амбициозни човешки същества с някакъв умствен багаж. Никога не сме търсили насилие, повтарям - никога! Повечето се занимаваме изключително много със спорт и смея да твърдя, че не се различаваме много от масовата част в друга европейска държава. Добри и гостоприемни хора, на които последното им нещо е да си търсят конфликт.
    За наука и нови технологии в България, според мене, не може да се говори, защото сме доста назад спрямо Германия и Япония, които са примери за авторитети в технологичния свят.
    Като заключение мога да ти кажа, че съм ходил в 6-7 държави в Европа и младежта там не е точно това, което ти описваш.
    ако много често те бият си обръсни главата 1 , 2 номер и си сложи татуси

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    ако много често те бият си обръсни главата 1 , 2 номер и си сложи татуси
    Аз какво ви казах на всички вас,пишещи тук? Тренирайте си добре краката,станете един втори Карл Луис и Бен Джонсън взети заедно И като стане нещо,си плюете на петите и развивате надсветлинна скорост. Изчезвате моменталически. Вашите крака ще ви спасят най-добре от побои и тормоз,хахаха

Мега фен Аватара на ZipFail
    А така. Пък гаджето да се оправя, най-много да я насексат малко и да я пуснат да си ходи. То секса оправял настроението...

Супер фен
    Определено. Гаджетата ви имат нужда от малко разнообразие И развлечения. Нали знаете вица? Между краката на мъжете е винаги един и същ,а между краката на жените може да бъде различен,хаха. Мааайкоо, какви работи съм написал

Banned Мега фен
    Е те пък гаджетата не могат ли да бягат?
    Познавам момичета ,които бягат по-бързо от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си